Temizlik Benim İşim Nazan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Temizlik Benim İşim Nazan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Temizlik Benim İşim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını sergilediği maratonda gözler ikinci isme çevrildi. Dün son etapta çekilen kuraya göre Nazan kendisine verilen sürede evini temizleyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Nazan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Dün haftanın ilk bölümünde Yasemin Karagöz yarışarak hünerlerini sergilemişti. Bugün ise sırada Nazan Hanım var. Kendisine çıkacak evi 4 saatlil sürede temizlemek ve en yüksek puanı almak isteyen yarışmacının performansı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İlk andan beri hakkında birçok araştırma yapılan Nazan Hanım hakkındaki bilgiler de internette en çok sorgulanan kelimelera arasında yer aldı. Peki, Temizlik Benim İşim Nazan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Nazan kimdir?

Pazartesiden bu yana güzelliği ile adından söz ettiren Temizlik Benim İşim'in yeni yarışmacısı Nazan aslen Trabzonlu. 30 yıldır temizlik yapıyor. Programda Karadeniz fırtınası estirmeye geldi. Hedefi 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek.


Temizlik Benim İşim Nazan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.