Temizlik Benim İşim Nebahat Kılıç kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Nebahat Kılıç kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen ve ekranların tozunu alan yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın üçüncü günü başlıyor. Sevinç ve Sinem'in ardından hünerlerini sergileyecek isim açıklandı. Buna göre çıkan yarışmacı Nebahat oldu. Rakiplerine karşı iddialı olan katılımcı hünerlerini sergileyerek birinciliği elde etmek istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Nebahat kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Talya Prodüksiyon imzasıyla yayınlanmaya devam eden Temizlik Benim İşim'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların temizliklerini sergilediği bayram haftasında ilk bölüm Sevinç Hanım kendisine verilen 4 saatlik sürede evini temizlemişti. Dün de Sinem Hanım milyonlar karşısına çıkarak en yüksek puanı almaya çalıştı. Bugün de Nebahat 10 bin lirayı evine götrebilmek adına kolları sıvayacak. Kendisi hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Nebahat kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Temizlik Benim İşim Nebahat kimdir?

Bugün hünerlerini milyonlar karşısında sergileyerek birinciliği kazanmak isteyen Nebahat Kılıç 34 yaşında. Temizlik personeli. Evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Ardahanlı. Eşi pandemi sebebiyle çalışmıyor. Bu haftanın en iddialı yarışmacısı olacak gibi gözüküyor.
 

Temizlik Benim İşim Nebahat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.