Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı

Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı
FOX TV'de ekranların tozunu alan ve eğlencenin dibine vuran yarışma Temizlik Benim İşim'in yeni bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. İzleyicileri çok üzen bu gelişme sonrası binlerce kişi programın akıbetini merak ediyor. Peki Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? İşte detaylar...

FOX TV'de ekranların tozunu alan ve eğlencenin dibine vuran yarışma Temizlik Benim İşim'in yeni bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. İzleyicileri çok üzen bu gelişme sonrası binlerce kişi programın akıbetini merak ediyor. Peki Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? İşte detaylar... Kadir Ezildi'nin renkli sunumuyla ekranlara gelen ve her hafta beş iddialı yarışmacısıyla izleyicileri güldüren Temizlik Benim İşim, FOX TV'nin 6 Nisan Pazartesi yayın akışında yer almadı. Özel bölümü ile yayınlanacak olan yarışmanın izleyicileri de durumu öğrenir öğrenmez Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? gibi sorular sormaya başladı.

Temizlik Benim İşim neden yok?
Yarışmanın koronavirüs sebebiyle yayınlanmadığı düşünülüyor. Talya Prodüksiyon Zuhal Topal'la Sofrada'yı yayınlamaya devam etti ancak Temizlik Benim İşim'e ara verdi. Instagram'da paylaşım yapan Kadir Ezildi de çekimlerin devam ettiğini işaret eden bir videoyu takipçilerine sundu. Temizlik Benim İşim'in yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum