Temizlik Benim İşim neden yok? Temizlik Benim İşim bitti mi final mi yaptı? 4 Mart Perşembe FOX TV yayın akışı

Temizlik Benim İşim neden yok? Temizlik Benim İşim bitti mi final mi yaptı? 4 Mart Perşembe FOX TV yayın akışı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak FOX TV ekranlarında yer almaya devam eden Temizlik Benim İşim'in yayınlanmaması izleyicileri üzdü. Binlerce kişi sevdiği programla ilgili araştırmalara başladı ve durumu merak ediyor. Peki, Temizlik Benim İşim neden yok? Temizlik Benim İşim bitti mi final mi yaptı? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim neden yok? Temizlik Benim İşim bitti mi final mi yaptı? soruları günü en çok araştırılan konuları arasındaki yerini aldı. Sebebi ise yeni bölümün henüz yayınlanmamış olması. Saatin 14.00'ü geçmesine rağmen henüz izleyicilerin karşısına çıkmaması başta sosyal medya tajkipçilerini olmak üzere internetteki binlerce kişinin araştırma yapmasına neden oldu. FOX TV'nin 4 Mart Perşembe yayın akışı içerisinde yer almayan programın akıbeti merak konusu. Pekl, Temizlik Benim İşim neden yok? Temizlik Benim İşim bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde.


Temizlik Benim İşim neden yok?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla her gün yüz binlerce kişi tarafından izlenen Temizlik Benim İşim normal şartlar altında 13.45-13.50 arasında başlıyordu ancak haberin yazıldığı 14.12 itibarıyla henüz ekranlara gelmedi. Birçok kişi de programın Instagram hesabından ve internetteki arama motorlarından araştırma yaparak durumu öğrenmek istiyor. Temizlik Benim İşim'in neden yayınlanmadığına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum