Temizlik Benim İşim Öykü Yılmaz sosyal medyayı salladı!

Temizlik Benim İşim Öykü Yılmaz sosyal medyayı salladı!
FOX TV'de yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Öykü Yılmaz sosyal medyada da adından söz ettiriyor. Güzel yarışmacının her fotoğrafına etkileşim yağıyor.

Pazartesi günü başlayan 4. hafta heyecanıyla karşımıza çıkan Temizlik Benim İşim'de Esra Seniye Çolak ve Gülşah Bak sıralarını geçirmişti. 11 Eylül Çarşamba günü ise Öykü Yılmaz hünerlerini sergileyerek birinci olabilmek adına mücadele verecek. Rakiplerin çetin ve acımasız olduğu günde kendisine verilen evi 4 saat içerisinde temizleme zorunluluğu bulunan Öykü Yılmaz hafta başladığından bu yana güzelliği ile dikkat çekiyor. Bununla doğru orantılı olarak da sosyal medyada kendisine büyük ilgi var.
 


Öykü Yılmaz kimdir?

Güzel yarışmacı 25 yaşında. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencisi. Tek başına yaşıyor. Nedeni ise çocukluğundan bu yana süren temizlik takıntısı. Cana yakın biri olmasına rağmen evinde ikinci bir kişiye tahammül konusunda zorlandığını itiraf ediyor. Bir dönem temizlik yapmaktan uyuyamaz hale gelmiş ve psikolojik tedavi görmüş. Şimdi ise terapi görevi gördüğünü anlatıyor. Kitap okumak ve gezmek de temizlikten sonra en çok yaptığı iki şey. Hayata karşı motivasyonunu sağlayan en önemli unsur seyahat etmek. Güney Fransa, İsviçre, Hollanda ve Çekya'ya gitmiş. Fotoğraf çekilmeyi, çekilmeyi, yeme içme kültürlerini paylaşmayı seviyor.


Öykü Yılmaz Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim yarışmasının güzel yarışmacı sosyal medyada 458 takipçiye sahip. Kendisi ise 339 hesabı takip ediyor. @oykylmz profilinden kendisine ulaşabilirsiniz. Hesabında hayatından anlık görüntüler paylaşıyor. Fotoğraflarındaki samimi ve içten gülüşleri ile cana yakın bir kişi olduğunu ilk bakışta hissettiriyor.

Temzilik Benim İşim Öykü Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.