Temizlik Benim İşim Pınar Köksalan kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Pınar Köksalan kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın üçüncü günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı beş kadının rekabetinde gözler bugüne çevrildi. Kendisine verilen 4 saatlik sürede evini temizlemesi gereken isim Pınar Köksalan oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar yapılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Pınar Köksalan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin gözde yarışmalarından biri olarak yüzlerce bölümdür izleyicilerin karşısına çıkan Temizlik Benim İşim'de bir haftanın daha ortası geldi çattı. Çok sevilen sunucu Kadir Ezildi ve ağırladığı beş yarışmacısıyla her geçen gün daha da fazla seyredilen programda temizliğini ortaya koyacak ve 10 bin lirayı almaya layık temizlik yapabilmek için kolları sıvayacak isim Pınar Köksalan oldu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma ve sorgulama yapılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Pınar Köksalan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Pınar Köksalan kimdir?

Bu haftanın üçüncü gün yarışmacısı olarak birincilik mücadelesi veren Pınar Köksalan 42 yaşında. Ev hanımı. 2 çocuk annesi. Eşinden boşandı. Kızı evlilik arefesinde olduğu için 10 bin liralık ödülü çeyiz harcamasında kullanacak.

Temizlik Benim İşim Pınar Köksalan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.