Temizlik Benim İşim Pınar Örk kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Pınar Örk kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de hafta ortası heyecanı başlıyor. Birbirinden marifetli beş kadının rekabetinde bugün Pınar kendisine verilen sürede evini temizleyecek. Rakiplerine karşı üstünlük kurmak isteyen genç yarışmacı hakkında araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Pınar Örk kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin ilgiyle seyredilen ve her bölümü de büyük bir eğlenceye sahne olan yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın üçüncü günü başlıyor. Pazartesi günü Yasemin'in yarıştığı zorlu maratonda dün de Nazan Kurt Aşçıyan hünerlerini sergilemişti. Bugün ise Pınar kendisine verilen 4 saatlik sürede evini temizleyip puanlarını alacak. Güzelliği ile dikkat çeken ve ilk günden bu yana performansı merak edilen genç yarışmacı ile ilgili birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Temizlik Benim İşim Pınar kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Pınar kimdir?

Pazartesiden bu yana yorumları ile adından söz ettiren Temizlik Benim İşim'in yeni yarışmacısı Pınar Örk 23 yaşında. Güzellik uzmanı. Aslen Malatyalı. İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşıyor. Maharetletini sergileyerek 10 bin lirayı kazanmak istiyor. Instagram hesabı ise @pinarork'tur.

Temizlik Benim İşim Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.