Temizlik Benim İşim Saadet Elalmış sosyal medyayı salladı

Temizlik Benim İşim Saadet Elalmış sosyal medyayı salladı
FOX TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim'de yarışan isimlerden biri olan Saadet Elalmış sosyal medyada en çok konuşan yarışmacıların başında geliyor. Programın ilk anından itibaren araştırılmaya başlanan güzel yarışmacı hakkındaki detayları sizler için derledik.

Yeni hafta heyecanının yaşandığı Temizlik Benim İşim'de beş farklı yarışmacı daha ekranlardaki yerini aldı. Kadir Ezilmez'in sunduğu yarışmada 10 bin lira için mücadele verecek isimler açıklandı ve yarışma Alev Darcan'ın günü ile start aldı. Birbirinden güzel beş ismin yer aldığı Temizlik Benim İşim'de en çok konuşulan isimlerin başında Saadet Elalmış geldi. Instagram fotoğraflarıyla da adından söz ettiren güzel yarışmacı hakkındaki detaylar haberimizde.
 

Temizlik Benim İşim Saadet Elalmış kimdir?

Yunanistan - Florina göçmeni. Doğma büyüme İstanbullu. 22 yaşında. Güzellik uzmanlığı yapıyor. Şu an çalışmıyor. İngiliz dili ve edebiyatı okumak istiyor. Yengeç burcu. Araştırmay ve gözlemlemeyi seven biri. Sakin bir yağıya sahip. Fenerbahçeli.




saadet elalmış

saadet elalmış sosyal medya

Temizlik Benim İşim Saadet Elalmış sosyal medya hesabı

Yarışmanın iddialı isimlerinden Saadet Elalmış, Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Hayatından kareler paylaşıyor. Kendisine @saadet_elalmis adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.