Temizlik Benim İşim Sefa İriş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Sefa İriş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadının mücadelesinde ilk günün yarışmacısı Sefa İriş oldu. Kendisi hakkında da birçok araştırma ve sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Temizlik Benim İşim Sefa İriş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de bugün yeni bir hafta daha ekranlara taşınıyor. Cuma günü yapılacak final bölümünde ödülü kazanmak isteyen beş kadın kendisi için belirlenen günde en iyi performansını göstermek amacında. 10 bin lira ödüllü maratonun ilk yarışmacısı ise Sefa İriş oldu. Kendisinden beklentileri olan sevenlerine karşı yarışmayı kazanmak adına temizliğe başlayan genç gelinin formu kadar kim olduğu da merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Sefa İriş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


Temizlik Benim İşim Sefa kimdir?

Bugün haftanın ilk gün yarışmacısı olan Sefa İriş 36 yaşında Temizlik görevlisi. Aslen Niğdeli. Büyük ödülü kazanırsa biriken borçlarını ödemek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.