Temizlik Benim İşim Sevgi Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Sevgi Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de yarışacak olan Sevgi Yılmaz hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki Sevgi Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

TLC ekranlarındaki performansıyla büyük ilgi gören ve Kadir Ezildi'nin ellerinde yükselen Temizlik Benim İşim yarışmasında yeni hafta heyecanı başladı. Beş yarışmacının kıyasıya mücadele vereceği yeni yayın döneminde FOX TV ekranlarında büyük bir rekabet yaşanacak. Temizlik Benim İşim'de 9-13 Aralık haftasında yarışacak isimler belli oldu. Peki Temizlik Benim İşim Sevgi Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Temizlik Benim İşim Sevgi Yılmaz kimdir?
Haftanın tecrübeli yarışmacılarından. 43 yaşında. Ev hanımı.. Evli. Temizliğine güveniyor.


 

Temizlik Benim İşim Saadet Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Serpil Kara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Pınar Karakaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Sevgi Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Kader Ülgü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı


Kadir Ezildi kimdir?
24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin beğenisini kazandı. Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla mahalle kültürüne olan özlemimizi gidererek “ailemizin çocuğu” olmayı başardı. Özlü sözleri, esprili üslubu ve günlük yaşamdaki maceralarıyla o artık bir fenomen! 
Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış. Kadir evini çok seviyor ve sürekli temizlik yapıyor. Ne var ki annesi ve erkek kardeşi bu durumdan pek de memnun değiller! Zira kendilerini evlerinde misafir gibi hissediyorlar! Bir yeri kirletmemek için sürekli diken üstünde yaşıyorlar!  Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. Öyle ki evdeki mobilyaları kendi temizlik anlayışına uymadığı gerekçesiyle baştan aşağıya yenilediğini söylüyor. Market alışverişi sırasında temizlik ürünlerinin olduğu reyonda çok fazla zaman geçiriyor. Tüm ürünleri yakından inceliyor. Evin bütün temizliğini kendisi yapıyor. Yere kıl döküleceği gerekçesiyle erkek kardeşine ağda yaptıracak derecede takıntılı bir temizlik hastası! Çamaşır suyuyla ilişkisini “Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum” diyerek açıklıyor. Ondan habersiz eve misafir gelemiyor. Gelen misafirlerin ilk olarak banyoya gitmelerini rica ediyor. Misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istiyor. Temizlik konusunda takıntılı olduğunun farkında fakat tedavinin bu duruma bir çözüm olacağını düşünmüyor. Bu takıntısı nedeniyle evlenecek birini bulmakta zorlanacak olması ise annesinin en büyük korkusuSevgi Yılmaz

Temizlik Benim İşim hakkında
“En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin Asiyelisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak. Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL’nin sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.