Temizlik Benim İşim Sevinç Akyol kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Sevinç Akyol kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yeni bir haftaya daha merhaba diyen Temizlik Benim İşim'in ilk gün yarışmacısı belirlendi. Beş kadın arasından yapılan kurada 4 saatlik süreyi en iyi şekilde kullanmak ve 10 bin lirayı kazanmak isteyen isim Sevinç Akyol oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Sevinç Akyol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim yine dopdolu bir maratonla televizyondaki yerini aldı.Beş kadının korakor ve acımasız mücadelesinde verilecek puanlar haftanın son gününde 10 bin liranın sahibini belirleyecek. Performansını sergileyecek ilk isim ise Sevinç oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Sevinç Akyol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


Temizlik Benim İşim Sevinç kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olan Sevinç Akyol 36 yaşında. Özel sektörde çalışıyor. Evli ve 3 çocuklu. Aslen Trabzonlu. Adana burmalarıyla birlikte geldiği programda Karadeniz rüzgarı estirmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.