Temizlik Benim İşim Sibel kimdir? Sibel Yıldırım kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Sibel kimdir? Sibel Yıldırım kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de yepyeni haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı beş kadının mücadelesinde yarışacak ilk isim Sibel oldu. İslim'in heyecanlı olması sebebiyle yeniden çekilen kurada adı çıkan deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Sibel Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim yine dopdolu bir maratonla televizyondaki yerini aldı.Beş kadının korakor ve acımasız mücadelesinde verilecek puanlar haftanın son gününde 10 bin liranın sahibinii belirleyecek. Performansını sergileyecek ilk isim ise Sibel oldu. Çekilen ilk kurada çıkan İslim'in heyecanlı olduğunu söylemesinin ardından çekilen ikinci toptan adı çıkan Sibel haftanın ilk yarışmacısı olarak açıklandı. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Sibel Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Temizlik Benim İşim Sibel kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olan Sibel Yıldırım 35 yaşında. Evli ve dört çocuğu var. Aslen Erzurumlu. Eğer yarışmayı kazanırsa kızlarına telefon almak istiyor.


Temizlik Benim İşim Sibel kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.