Temizlik Benim İşim Sunay Aslan sosyal medyayı salladı!

Temizlik Benim İşim Sunay Aslan sosyal medyayı salladı!
FOX TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasının üçüncü gün yarışmacısı Sunay Aslan sosyal medyadaki hesabı ile de çok konuşuluyor. İşte hakkındaki detaylar...

Kadir Ezildi'nin renkli sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de hafta ortası heyecanı yaşanacak. Hamide Atar ve Türkan Değirmenci'nin ardından bugün Sunay Aslan yarışmada boy gösterecek. Final için iyi bir puan almayı hedefleyen güzel yarışmacının performansını izlemek isteyenler saat 14.00'te ekran başında olacak. Ancak Aslan sosyal medyada Instagram hesabıyla da adından söz ettiriyor.
 


Temizlik Benim İşim Sunay Aslan kimdir?

Sunay Aslan 32 yaşında. Ev hanımı. Bir kızı var. Kendisini "Karakterimin üstüne karakter tanımam" sözü ile tanımlıyor. Haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olduğunu ilk günden bu yana dile getiriyor.


temizlik benim işim sunay aslan


Temizlik Benim İşim Sunay Aslan Instagram hesabı

Bugün yarışacak olan Sunay Aslan'ın Instagram hesabında 424 gönderi bulunuyor. Son iki fotoğrafı yarışma sunucusu Kadir Ezildi ile çekilmiş. Kendisine @sunay_aslann adresinden ulaşabilirsiniz. 932 kişinin takip ettiği Sunay Hanım, 2810 profili takipte. Profilinde ailesi ve arkadaşlarıyla olan fotoğraflarını paylaşıyor.


sunay aslan kaç puan aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.