Temizlik Benim İşim Zakirenur Katmerlikaya kimdir? Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? 30 Nisan

Temizlik Benim İşim Zakirenur Katmerlikaya kimdir? Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? 30 Nisan
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu maratonda haftanın son yarışmacısı olan Zakirenur kendisine verilen sürede en iyi temizliği yapabilmek adına mücadele verecek. Peki, Temizlik Benim İşim Zakirenur kimdir? Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? 30 Nisan puanları haberimizde yer alıyor.

Pazartesiden cumaya beş yarışmacının hünerlerini sergilediği Temizlik Benim İşim'de bir haftanın daha son günü geldi çattı. Birbirinden iddialı beş ismin 10 bin lirayı kazanabilmek adına girdikleri rekabette bugün artık son sözler söylenecek. Alınacak puanların ardından Kadir Ezildi birinciyi ve ödülün sahibini açıklayacak. Bugünün temizlik yapacak yarışmacısı ise Zakirenur oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Zakirenur kimdir? Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? 30 Nisan puan durumu haberimizde yer alıyor.



Temizlik Benim İşim Zakirenur Katmerlikaya kimdir?

FOX TV'nin ilgiyle seyredilen programı Temizlik Benim İşim'in 375. bölüm yarışmacısı olarak boy göstermiş ve temizliğini yapmıştır. 24 yaşında. Ev hanımı. 3 senelik evli. Aslen Samsunlu.


 

Temizlik Benim İşim'de kim kazandı?

Talya Prodüksiyon imzasıyla yayınlanan Temizlik Benim İşim'de beşinci gün yarışmacısı Zakirenur marfietlerini sergiledikten sonra alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Kadir Ezildi puan durumunu açıklayacak. Kazanan isim haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.