Temizlik Benim İşim Zeycan Akkılçıklı kimdir

Temizlik Benim İşim Zeycan Akkılçıklı kimdir
Temizlik Benim İşim'in 15 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yarışacak isim açıklandı. Bugün performansını sergileyecek olan yarışmacı Zeycan Akkılçıklı. Peki Zeycan Akkılçıklı kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

TLC ekranlarındaki performansıyla büyük ilgi gören ve Kadir Ezildi'nin ellerinde yükselen Temizlik Benim İşim yarışmasında yeni hafta heyecanı başladı. Beş yarışmacının kıyasıya mücadele vereceği yeni yayın döneminde FOX TV ekranlarında büyük bir rekabet yaşanacak. Temizlik Benim İşim'de 13-17 Nisan haftasında yarışacak isimler belli oldu. Peki Temizlik Benim İşim Zeycan Akkılçıklı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.
 


Zeycan Akkılçıklı kimdir?

46 yaşında. Temizlik görevlisi. Aslen Tokatlı. Bir günde 25 apartman sildiğini iddia ederek dikkat çekti.


Temizlik Benim İşim hakkında

“En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin Asiyelisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak. Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL’nin sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.