Teşkilat 10. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 11. bölüm fragmanı

Teşkilat 10. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 11. bölüm fragmanı
Bu sezona damga vuran yapımlarıyla dikkat çeken TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Teşiklat'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu ve her geçen haftad aha da fazla izleyici ile kitlesini büyüten dizide bu haftada neler yaşanacağı da merak edilerek araştırılıyor.

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olmayı ilk günden başaran ve grafiğini giderek yükselten Teşkilat, TRT 1 ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Güçlü senaryosu ile Türkiye'nin ne kadar kudretli ve güçlü bir ülke olduğunu, aynı zamanda da birçok sorunla boğuştuğunu ele alan yapımda yeni haftanın neler gietireceği merak konusu. Nefes kesen sahnelerin yaşandığı, aşkın eksik olmadığı ve ilgiyle izlenecek bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Teşkilat 10. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de dizi hakkındaki youmlarınızı yazabilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta'nın baş rollerinde oynadığı dizi her hafta sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Yapım trend listelerine girmeyi başarırken ekibin paylaştığı videolar, mesajlar ve fotoğraflar da binlerce etkileşim elde ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşiklat dizisi, Tims&B yapım şirketi imzasını taşıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını konu alıyor.


Teşkilat 10. bölüm özeti

Ekibin Türkiye’ye dönüşünün ardından Suriye’de bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırı sonrası Ankara harekete geçer. Suriye’deki Türk askerlerinin ve hava sahasının korunması için son teknoloji ürünü KORAL sistemlerinin bölgeye sevk edilmesine karar verilir. Soluk kesen bir maceranın ardından Türkiye’ye getirilen Kasım Firawi, amcası Zayed Fadi ile ilgili kritik bilgileri anlatır. Ekip Fadi’nin para işlerini yürüten muhasebecisiyle ilgili istihbaratı değerlendirmeye karar verir. Muhasebecinin Suriye’ye geleceği bilgisi üzerine, Mete Bey Fadi’ye ulaşmak için ekibi Suriye’ye gönderir. Ceren, Şef’ten aldığı talimatla KORAL’ın kurulumuna ait kritik bilgileri elde etmek için harekete geçer. Ekip, KORAL sistemlerini taşıyan kargo uçağıyla birlikte Suriye’ye ulaşır ve  havalimanında kurdukları düzenekle Fadi’nin muhasebecisini dinlemeye başlar. Dinledikleri konuşmalardan Fadi’nin Suriye’ye geleceğini öğrenirler. Muhasebecinin bir zaafını tespit eden ekip, Fadi’yi ortadan kaldırmak üzere zekice bir oyun kurar. Fadi’nin Suriye’ye geliş amacının da KORAL sistemlerini etkisiz hale getirmek olduğu ortaya çıkar. Türk üssüne yapılacak yeni bir saldırının istihbaratı ekibi zorlu bir tercih yapmak zorunda bırakacaktır...


 

Teşkilat 10. bölüm full tek parça HD izle


Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Teşkilat 9. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Teşkilat 10. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Teşkilat 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Teşkilat 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.