Teşkilat 9. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 10. bölüm fragmanı

Teşkilat 9. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 10. bölüm fragmanı
Yeni başladığı yayın hayatında zirveye oturan ve pazar akşamlarının en çok izleneni olmayı başaran Teşkilat'ta yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Birçok önemli oyuncunun kadrosunda bulunduğu ve senaryosuyla da seyredenleri etkileyen yapım yine ilgiyle seyredilecek. Reyting zirvesine de oynayan dizide neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor.

TRT 1'in bu sezon adeta patlama yaptığı dizileri arasında yer almayı başaran Teşkilat, 9. bölümüyle seyircilerinin karşısındaki yerini alıyor. Ele aldığı senaryodan yaşanan aşklara kadar kısa sürede adaından söz ettirmeyi ve her geçen gün daha da fazla konuşulmayı sürdüren yapımın yeni bölümü de sabırsızlıkla bekleniyor. Teşkilat pazar akşamları yayınlanıyor ve rakipleri karşısında ezici bir üstünlüğü var demek yankış da olmaz. Nefes kesecek sahnelerin de yaşandığı ve izleyenlerin televizyon karşısına kilitlendiği dizide bu akşam olacaklar da bir an önce seyredilmek siteniyor. Teşkilat 9. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de dizi hakkındaki youmlarınızı yazabilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta'nın baş rollerinde oynadığı dizi her hafta sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Yapım trend listelerine girmeyi başarırken ekibin paylaştığı videolar, mesajlar ve fotoğraflar da binlerce etkileşim elde ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşiklat dizisi, Tims&B yapım şirketi imzasını taşıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını konu alıyor.


Teşkilat 9. bölüm özeti

Kasım Firavi takasının ardından havada arızalanan uçak irtifa kaybetmeye başlar. Uçakta büyük panik yaşanır ve Yunanistan’a mecburi iniş yapılır. Bu durum krizin büyümesine neden olur çünkü Kasım’ın Yunanistan’a giriş yasağı vardır. Diğer yanda ekibin diğer üyeleri Ceren’i takip ederken fotoğrafları çekilir. Serdar ve Zehra, Kasım’la birlikte girdikleri pasaport kontrolünde gergin anlar yaşar. Uçak tamir edilene kadar havalimanındaki otelde kalmaya karar verirler. Yeğeni Kasım’ı taşıyan uçağının düşmediğini öğrenen Fadi hayal kırıklığına uğrar. Kasım’ın Türkiye’ye götürülmesini engellemek için Yunanistan’daki dostu Stefanos’tan yardım ister. Ekip fotoğraflarını çeken kişiyi yakalayıp karargâhta sorguya alır. Kurulan oyunla Ceren’in deşifre olmadığına ikna edilir. Bu sırada Şef, Ceren’e yeni görevini ileterek Serdar’ın başında olduğu ekibin deşifre edilmesini ister. Uçaktaki arızanın sabotaj kaynaklı olduğunun kesinleşmesi üzerine Fadi’nin peşlerinde olduğunu anlayan Serdar ve Zehra, ülkeyi bir an önce terk etmeleri gerektiğine karar verirler. Stefanos’un adamlarıyla birlikte otele gelmesiyle Yunanistan’dan çıkmak için zorlu bir kaçış planı uygulamaya konur.


 

Teşkilat 9. bölüm full tek parça HD izle


Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Teşkilat 9. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Teşkilat 9. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Teşkilat 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Teşkilat 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.