The Taste Türkiye 11 Eylül Çarşamba kim elendi

The Taste Türkiye 11 Eylül Çarşamba kim elendi
FOX TV'de ikinci sezonuna başlayan The Taste Türkiye'de ilk hafta heyecanı nefes kesti. 12 yarışmacı günü birinci olabilmek için yarıştı. Ancak bir kişi de yarışmaya veda etti. Peki The Taste Türkiye'de 11 Eylül Çarşamba akşamı kim elendi? İşte detaylar...

Ünlü şeflerin ekipleriyle birlikte kıyasıya mücadele verdiği The Taste Türkiye'de ilk akşam büyük bir heyecan yaşandı. Takım halinde dokunulmazlık alan Esen Hünal ve takımının ardından bu kez bireysel performanslara sıra geldi. Yarışmacılar günün birincisi olmak için kendilerine verilen makarna temasına uygun yemekler hazırladı. Kimisi sevildi kimisi beğenilmedi. Peki The Taste Türkiye'den kim elendi? İşte detaylar...

FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması The Taste Türkiye'de rekabet ilk haftadan başladı. Makarn yapması istenen yarışmacılar kendilerini günün şampiyonu ya da önümüzdeki hafta da programda yer almasını sağlayacak sonuçları elde edebilmek için mücadele verdi. Rafet İnce, Esen Hünal ve Ali Ronay'ın yemeklere puan verip eleştirdiği programda elenen isim belli oldu.
 


The Taste Türkiye 11 Eylül Çarşamba kim elendi?

12 yarışmacı arasından bu akşam  The Taste Türkiye'den elenen kişi Berat oldu. İrem ile düelloya giren ve kaybeden Berat büyük ödüle veda etti.


the taste türkiye özge güler özel

the taste türkiye özge güler özel

Ömer Turan Arslan hazer amani

the taste türkiye iremcan kimdir

the taste türkiye iremcan instagram

the taste türkiye mehmet şah batan

the taste türkiye Kaan cicu

eliz ayça peker

eliz ayça peker
 

THE TASTE TÜRKİYE TAMER KERİMOĞLU


The Taste Türkiye Ömer Turan Arslan Instagram hesabı

Sosyal medya hesabı bulunuyor. 2 binden fazla takipçisi var. 7500 civarı kişiyi takip ediyor. @chef_kaan hesabından ulaşabilirsiniz.


THE TASTE TÜRKİYE 2. SEZON YARIŞMACILARI

esen hünal

ALİ RONAY

RAFET İNCE


THE TASTE TÜRKİYE NEDİR?

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Esen Hünal ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler. Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak. Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak. Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.