The Taste Türkiye'de ilk hafta teması: Antakya! Hangi takım dokunulmazlık kazandı

The Taste Türkiye'de ilk hafta teması: Antakya! Hangi takım dokunulmazlık kazandı
The Taste Türkiye'nin ikinci sezonunda yarışmanın ilk haftası başladı. Takımların belli olduğu günde haftanın teması Antakya olarak belirlendi. Peki hangi takım dokunulamzlık kazandı ve kaybedene ne ceza verdi? İşte detaylar...

FOX TV'nin damak tadı yarışması The Taste Türkiye'de ikinci ön eleme turu da  tamamlandı ve şeflerin takımları belirlendi. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı yarışmada her hafta bir kişi hayallerine veda edecek. Ali Ronay, Rafet İnce ve Esen Hünal da büyük bir rekabet içerisinde haftayı birinci tamamlamak adına yarışacak.

The Taste Türkiye haftanın teması Antakya
Hazer Amani'nin moderatör koltuğunda oturduğu yarışmada her hafta bir tema (konsept) belirlenecek. İlk hafta Antalya konsepti yarışmacıların yarışması için açıklandı. Yarışmacılar Soğuk ve sıcak meze, çiğ köfte, tepsi kebabı, zahterli ekmek ve bir Antakya tatlısı yaptı.

The Taste Türkiye kim dokunulmazlık kazandı?
Yarışmacıların kıyasıya mücadele verdiği mutfakta aynı zamanda takım olarak da yarışılacak ve her hafta birincilik kazanılacak. Bu da dokunulmazlığı getirecek. İlk haftanın kazananı Esen Hünal ve takımı oldu. Ceza ise Ali Ronay'ın ekibine verildi.

Ali Ronay'ın takımı
Mehmet Baran Ceylan, Simla Çilingiroğlu, Kaan Arığ, İrem Can

Esen Hünal'ın takımı
Ece, Bilal, Vedat, Görkem

Rafet İnce'nin takımı
Berat Cicu, Ezgi Güler, Ebru Öziç, Furkan
 

the taste türkiye özge güler özel

the taste türkiye özge güler özel

Mehmet Baran Ceylan hazer amani

the taste türkiye iremcan kimdir

the taste türkiye iremcan instagram

the taste türkiye mehmet şah batan

the taste türkiye Kaan cicu

eliz ayça peker

eliz ayça peker
 

THE TASTE TÜRKİYE TAMER KERİMOĞLU


The Taste Türkiye Mehmet Baran Ceylan Instagram hesabı

Sosyal medya hesabı bulunuyor. 2 binden fazla takipçisi var. 7500 civarı kişiyi takip ediyor. @chef_kaan hesabından ulaşabilirsiniz.


THE TASTE TÜRKİYE 2. SEZON YARIŞMACILARI

esen hünal

ALİ RONAY

RAFET İNCE


THE TASTE TÜRKİYE NEDİR?

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Esen Hünal ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler. Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak. Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak. Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.