The Taste Türkiye'de şoke eden detay! Kaan Arığ, Hazer Amani'nin mekanında çalışıyor

The Taste Türkiye'de şoke eden detay! Kaan Arığ, Hazer Amani'nin mekanında çalışıyor
Dün başlayan ikinci sezon heyecanıyla ekranlara gelen The Taste Türkiye'de elemeyi geçen Kaan Arığ'ın, bu sezon jüri ekibine dahil olan ünlü şef Hazer Amani'nin mekanında çalıştığı iddia edildi.

Muhittin Fidan ve Ali Ronay'ın şampiyonluğı ile sonlanan sezonun ardından dün akşam yeni yarışmacılarıyla izleyicilerinin karşısına çıkan The Taste Türkiye'de ilk gün elemesi yapıldı. Yarışmacılar hazırladıkları tabak ve kaşıklarla şefleri memnun etmeye çalıştı. Kimisi sevindi kimisi üzüldü. Gelecek hafta devam edecek elemelerin ardından büyük yarış başlayacak. Ancak düne damga vuran konulardan bir tanesi nişanlısı ile yarışmaya gelen Kaan Arığ oldu.
 


İkisi de elemeyi geçti

Diyarbakırlı babasının öğrenim için gittiği İngiltere'de İngiliz annesiyle tanışması sonrası evliliklerinden dünyaya gelen Kaan Arığ, nişanlısı Ece Eylül Özmen ile birlikte yarışmaya katıldı. Ayrı ayrı yarışan iki isim de elemeyi geçti ve büyük bir sevinç yaşadı. Buraya kadar her şey normal seyrinde ilerledi. Sosyal medyadaki paylaşımlar ise Kaan Arığ'ın, Hazer Amani'nin mekanında çalıştığını kanıtlar nitelikte.


Mekanında çalışıyor

Bu sene yarışmaya moderatör olarak katılan Hazer Amani bilindiği üzere Fireroom Maslak isimli bir mekanın sahibi. Burada birbirinden lezzetli menüleri ve yiyecekleriyle müşterilerini ağırlıyor. İddiaya göre Kaan Arığ da burada çalışarak hayatını idame ettiriyor.


Instagram takibi

Fireroom Maslak'ın Instagram hesabı @fireroomfoods. Bu hesapta 9 hesap takip ediliyor. Listedeki iki kişi ise Kaan Arığ ve Hazer Amani.

hazer amani kaan arığ firefoods

Yapılan paylaşımlar
Kaan Arığ'ın son fotoğrafında yer alan hamburger Fireroom Maslak'ta çekildi. Ortasına bıçak saplanan hamburgerin arkasındaki dekoru Hazer Amani çekildiği fotoğrafla da kanıtlıyor. Aynı yerde yakalanan iki görüntü.

Kaan Ariğ paylaşımı

kaan arığ

Hazer Amani paylaşımı

hazer amani


Ece Eylül Özmen'in köpeği

Dün Kaan Arığ ile yarışmaya katılan ve jüriden geçerli not alarak yarışmacı olma hakkı kazanan Ece Eylül Özmen'in bir köpeği ile paylaşımı bulunan Amani bu kare ile de dikkat çekiyor.

ece eylül özmen

hazer amani


Instagram'da tepki var

Kaan Arığ ve Ece Eylül Özmen'in jüriden geçerli not alması durumu anlayan izleyiciler tarafından tepkiyle karşılandı. Instagram hesabına yapılan yorumlarda torpil imasında bulunuldu. Ayrıca yarışmanın şeffaflığı da sorgulandı. Muadili Masterchef ile kıyaslanamayacağı ifade edildi.

the taste türkiye'de torpil

ECE EYLÜL ÖZMEN INSTAGRAM

Konu ile ilgili yapımcı şirket veya FOX TV'den açıklama bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.