The Taste Türkiye'den kim elendi? 9 Ekim Çarşamba elenen yarışmacı

The Taste Türkiye'den kim elendi? 9 Ekim Çarşamba elenen yarışmacı
FOX TV’nin haftalık yemek yarışması The Taste Türkiye’de yeni bölüm heyecanı yaşandı. Birbirinden ünlü üç şefin takımlarının birinci olabilmek adına ter döktüğü haftada elenen isim de merak ediliyordu. Yapılan yemeklerin ardından jürinin oylarıyla The Taste Türkiye’de kim elendi? 9 Ekim Çarşamba elenen kişi haberimizde.

Yayınlandığı her bölümle izleyenleri ekran başına kilitleyen The Taste Türkiye’de bir hafta daha geride kaldı. Ali Ronay, Esen Hünal ve Rafet İnce takımlarından fire vermemek adına yine yerlerini aldı. Taktiklerini öğrencilerine veren ve maksimum verim sağlamak adına onlara adeta koçluk yapan üç şefin hangisinden elenecek yarışmacı büyük önem taşıyordu.
 


The Taste Türkiye kim dokunulmazlık kazandı?

9 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümde artık takım değiş bireysel performanslar büyük önem taşıyacak. Yarışmacılar sadece kendileri için yarışacak. Dün yaptığı yemek ile dokunulmazlık kazanan isim Görkem Duman oldu ve elenmekten kurtuldu.


The Taste Türkiye 9 Ekim kim elendi?

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan The Taste Türkiye’de bireysel performansların ardından son ana kadar potada kalan Eylem, Esen Şef’in oyu ile elenmedi. Dolayısıyla bu hafta yarışmadan kimse gitmedi.


Görkem Duman - Kadayıf sarılı hurmalı kabak tatlısı tarifi

Malzemeleri
500 gr. bal kabağı, 15 hurma,
1 çubuk tarçın, bal, krema,
300 gr. kadayıf, 100 gr. tereyağ,
kaymak ve fıstık

Görkem Duman - Kadayıf sarılı hurmalı kabak tatlısı tarifi

Yapılışı
Bal kabağı, hurma ve tarçını yarım çay kaşığı su ile terletilir. 3 yemek kaşığı bal ile mikserde çırpılır. Püre haline getirilir. Ayrı bir kapta krema kabartılır. 2 yemek kaşığı bal eklenir. Çarpmaya devam edilir. Bu karışımdan 4 yemek kaşığı karışıma eklenir. Ayrı bir tavada kadayıflar tereyağ ile döndürülür. Metal yuvarlak bir formata kadayıflar sarılır ve 180 derecelik ısıdaki fırına verilir. İçi boş bir kalıp haline gelen kadayıfın ortasına püre sıkılır. Üzerine kaymak var fıstık da eklenerek servis edilir.

 

the taste türkiye çiğdem kaya kimdir

the taste türkiye çiğdem kaya

kaan arığ hazer amani

the taste türkiye simla çilingiroğlu

the taste türkiye simla çilingiroğlu

the taste türkiye iremcan kimdir

the taste türkiye iremcan instagram





the taste türkiye özge güler özel

the taste türkiye özge güler özel

eliz ayça peker

eliz ayça peker






the taste türkiye bilal keser

the taste türkiye bilal keser

the taste türkiye kasım kaçmaz

the taste türkiye kasım kaçmaz

THE TASTE TÜRKİYE TAMER KERİMOĞLU

cemil demirkol the taste türkiye

the taste türkiye mehmet şah batan

the taste türkiye berat cicu

koray maden

luca eyuboglu the taste türkiye


THE TASTE TÜRKİYE 2. SEZON YARIŞMACILARI

esen hünal

ALİ RONAY

RAFET İNCE


THE TASTE TÜRKİYE NEDİR?

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Esen Hünal ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler. Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak. Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak. Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.