The Taste Türkiye Simla Çilingiroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

The Taste Türkiye Simla Çilingiroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
The Taste Türkiye'nin 2. sezon yarışmacılarından biri Simla Çilingiroğlu. 30 aday arasından elemeyi geçmek isteyen başarılı şef hakkında binlerce kişi araştırma yapıyor. Simla Çilingiroğlu kimdir? Kariyeri haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yeni sezonu ile yayınlanacak olan The Taste Türkiye'nin 2. sezon yarışmacıları belli oldu. Simla Çilingiroğlu ön eleme turunda mücadele verecek ve yarışmaya katılmaya hak kazanmaya çalışacak. Şeflere kendini beğendirmek isteyen genç yarışmacının kaderini kendisi belirleyecek. Ekranların lezzet programında yer alan Simla Hanım için şimdiden araştırmalar da başladı. The Taste Türkiye Simla Çilingiroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


The Taste Türkiye Simla Çilingiroğlu kimdir?

Yarışmanın yeni sezon yarışmacılarından biri olan Simla Çilingiroğlu çok sportif bir kişiliğe sahip. Yoga ve sörf yapıyor, kaykay ile kayıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümündenmezun. Tahta Mecmua isimli bir internet portalında yazar. Ayrıca yelkende Balkan şampiyonu. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor. Instagram'dan yaptığı paylaşımla yarışmaya katılacağını ilan etmiş ve takipçilerine programı izlemeleri gerektiği yönünde mesaj atmıştır.

kaan arığ hazer amani

the taste türkiye çiğdem kaya kimdir

the taste türkiye çiğdem kaya

the taste türkiye simla çilingiroğlu

the taste türkiye simla çilingiroğlu

the taste türkiye iremcan kimdir

the taste türkiye iremcan instagram





the taste türkiye özge güler özel

the taste türkiye özge güler özel

eliz ayça peker

eliz ayça peker






the taste türkiye bilal keser

the taste türkiye bilal keser

the taste türkiye kasım kaçmaz

the taste türkiye kasım kaçmaz

THE TASTE TÜRKİYE TAMER KERİMOĞLU

cemil demirkol the taste türkiye

the taste türkiye mehmet şah batan

the taste türkiye berat cicu

koray maden

luca eyuboglu the taste türkiye


The Taste Türkiye Simla Çilingiroğlu Instagram hesabı

Güzelliği ile dikkat çeken Simla Hanım'ın Instagram'da hesabı bulunmaktadır. Hesabını 2000'den fazla kişi takip etmektedir. Kendisi ise 1400 civarı kullanıcıyı takipte. Eğitimi, kariyeri, mutfak maceraları ve günlük hayatından kareler paylaştığı hesabını profesyonel olarak kullanan Simla Çilingiroğlu'na @simlacilingiroglu profilinden ulaşabilirsiniz.

the taste türkiye Simla Çilingiroğlu kimdir

the taste türkiye Simla Çilingiroğlu


THE TASTE TÜRKİYE 2. SEZON YARIŞMACILARI

esen hünal

ALİ RONAY

RAFET İNCE


THE TASTE TÜRKİYE NEDİR?

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Esen Hünal ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler. Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak. Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak. Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.