Tolga ile Arzu'nun babası Mustafa mı? DNA testi sonucu

Tolga ile Arzu'nun babası Mustafa mı? DNA testi sonucu
Günlerdir Esra Erol'da programında açıklanması beklenen Tolga ile babası Mustafa'nın DNA testi sonucu açıklandı.

Türkiye'nin uzun süredir gündeminde olan Nilay ile Tolga ilişkisinde hala net bir sonuç alınamadı. Ancak bu esnada Nevin Hanım'ın önce öldüğünü söylediği ardından da yaşadığını itiraf ettiği Mustafa Bey'i Esra Erol ve ekibi bulmuştu. Gerçek babanın olup olmadığı yönündeki araştırmalar için test yapılması gerekiyordu. O test yapıldı. Peki Tolga ile Arzu'nun babası Mustafa Bey mi? DNA testi sonucu açıklandı.

Anket başlatıldı
Kanal büyük bir ilgiyle takip edilen olay hakkında bir anket başlatarak Mustafa Bey'in biyolojik baba olup olmadığını sordu. Hem Arzu hem de Tolga babalarının daha önce kendilerinde hiç olmadığını, askerliği yüzünden bilmediklerini söyledi. Arzu Nevin Hanım'a; 'Hadi Mustafa Tolga'nın babası. Benimki kim?' diye sordu.

esra erol'da tolga'nın babası kim

Farklı babalar!
Esra Erol da aynı soruyu tekrarladı. Nevin Hanım farklı olduğunu söyledi ve dini nikahla yaşadığını itiraf etti. İkisinin de babasını bir yazdırmasının da aynı babadan oldukları bilmesi gerektiğini istediğini söyledi. Arzu da annesine tepki gösterdi ve şu an hesap sormak istediğini belirtip, çocukları yüzünden kendini dizginlediğini anlattı.Bu sözlerin ardından Arzu gözyaşları döktü ve Tolga'ya sarıldı. Arzu'nun babasının Aziz Bey olduğu açıklandı.

Şok üstüne şok!
Esra Erol DNA testi sonucunu açıkladı ve herhangi bir bağ olmadığını söyledi. Tolga sinirlendi ve annesine; 'Babam kim benim' diye hesap sordu. Nevin Hanım ise büyük şok yaşadı. 



tolganın babası

esra erol adem ayşegül kaya

esra erol'da nilay tolga





esra erol'da nilay tolga

nilay tolga

HASAN COŞKUN ESRA EROL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.