Trabzonlu Hasan Kalkan öldürüldü mü yaşıyor mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert

Trabzonlu Hasan Kalkan öldürüldü mü yaşıyor mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert
Bir senedir haber alınmayan Hasan Kalkan'ın öldüğü ya da yaşadığı bilinmezken araştırmalar sürüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 5 Ekim Cuma yayınında ele alınan detaylar sonrası herkes Kalkan'ın akıbetini merak ediyor.

Esma Yılmaz dedesi Hasan Kalkan'ı öldürdü mü yoksa başkalarını mı koruyor. Sağlam ailesi bir türlü Esma'dan başka birinin bu olayı gerçekleştirdiğine inanmıyor. Esma da yapmadığını her seferinde yalanlıyor.

müge anlı

Programa katılan her isim Esma'nın üzerine gidiyor. Şevki Bey'in sürekli olarak baskı altına aldığı ve cinayet olup olmadığı konusunda itiraf almaya çalıştığı yayın herkesi ekran başına kilitledi.

Esma mı öldürdü?
Programa çıkıldığı günden bu yana sorulan tek soru Esma'nın dedesini öldürüp öldürmediği. Yaşanan gelişmelerin kronolojik sıralaması sebebiyle ilk şüpheli olarak görülen Esma Yılmaz'da düğümlendiği şeklinde değerlendiriliyor.

ATV'de ekranlara gelen programda bir hafta daha geride kalırken açıklama yapan herkesin Esma Yılmaz ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanması şüpheleri artırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.