Trabzonspor Getafe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Trabzonspor Getafe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Beşiktaş gibi UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor da bu akşam beşinci maçına çıkıyor. Bordo mavililer İspanya'da 1-0 yenildiği Getafe'yi konuk edecek. Galatasaray maçı öncesinde moral bulmak isteyen Fırtına'nın tek hedefi kazanmak. Trabzonspor Getafe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'yi Avrupa'da yıllar sonra temsil etme imkanı bulan Trabzonspor bu fırsatı iyi değerlendirememişti. Grupta sadece bir puanı bulunan Fırtına, turnuvadan elenirken kalan son iki maçına teselli ve ülke puanı için çıkacak. Bordo mavililerde rotasyonlu bir kadro beklenirken asıl hedef hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray derbisi. Her ne kadar gruptan elense de Trabzonspor'un İspanyol temsilcisiyle oynayacağı karşılaşma merakla araştırılıyor. Trabzonspor Getafe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.


 

Trabzonspor Getafe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimizin İspanya La Liga ekiplerinden Getafe ile oynayacağı maç saat 18.55'te başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.



Trabzonspor Getafe beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Trabzonspor Getafe maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

 

Trabzonspor Getafe maçı şifreli mi şifresiz mi?

Siyah beyazlılara gönül verenler, futbolu seven milyonlar ve ülke puanı için Getafe'a destek vermek isteyenler karşılaşmanın şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğunu merak ederek araştırıyor. Kritik mücadele Digiturk platformundaki Bein Sports HD 1 kanalından yayınlanacağı için şifrelidir. Üye olmanız ve spor extra paketi almanız gerekmektedir.

 

Trabzonspor Getafe Bein Sports Digiturk Play Spor Extra fiyatları

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, TFF 1.Lig , Fransa Ligue 1, Serie A Ligi, ATP 1000 ve WTA Tenis Turnuvaları, Turkish Airlines Euroleague ve NBA'nin içinde bulunduğu Spor Extra paketi mevcutta Digiturk Play üyeliği bulunan kullanıcılar tarafından alınabiliyor. Eğer üye değilseniz Bein Connect üzerinden satın alma gerçekleştirmeniz gerekiyor.

digiturk play fiyatları

 

Getafe Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri (kadroları)

Trabzonspor: Erce, Serkan, Ivanildo, Campi, Kamil Ahmet, Hosseini, Doğan, Ahmet Canbaz, Yusuf Sarı, Avdijaj, Muhammet.

Getafe: Soria, Nyom, Djene, Bruno, Cucurella, Portillo, Fajr, Timor, Kenedy, Mata, Angel. 


 

Trabzonspor marşı dinle

Takımına aidiyet hisseden taraftarlar özellikle maç günlerinde marşlarla kendilerini motive etmek ister. siyah beyazlıların birçok marşı video sitelerinde milyonlarca kez dinlenmiş ve tribünlerde binler tarafından haykırılmıştır. Trabzonspor gibi Avrupa gediklisi bir kulübe karşı oynanacak maç öncesinde de binlerce taraftar Trabzonspor marşı dinle yazarak akşam için hazırlık yapıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.