Tutunamayanlar 7. bölüm tek parça full izle

Tutunamayanlar 7. bölüm tek parça full izle
Güçlü kadrosu ve senaryosuyla dizi dünyasını sallayan Tutunamayanlar 7. bölümü ile ekranlara geldi. Başarılı yapım yine milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Tutunamayanlar 6. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 8. bölüm fragmanına dair detaylar da yer alıyor... Tutunamayanlar 7. bölüm tek parça full izle

TRT ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Tutunamayanlar'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Tutunamayanlar 7. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Tutunamayanlar 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.
 


Son bölümde neler yaşandı?

İrem’in görüşmeme kararı sonrası onun gönlünü almaya çalışan Tarık, yeniden dergi işine sarılır. Tüm mahalleli seferber olup dergiyi çıkarabilmek için Tarık’a yardım eder. Fakat Tarık’ı kapıda başka zorluklar beklemektedir. Edebiyat dünyasının ileri gelenleriyle zıtlıklar yaşayan Tarık’ı bu bölümde zorlu kapışmalar beklemektedir. Tarık’a kırgın olan İrem, Tarık’ın gönlünü almasına izin verecek mi? Tarık, İrem’e kendini affettirebilecek mi? Yıldırım düştükten sonra Hicabi’nin davranışlarında değişimler görülür. Hicabi, garip davranmaya başlar. Ondaki bu değişimleri gören mahalleli ne yapacak? Onu bu haliyle kabullenebilecekler mi?



TRT Tutunamayanlar 7. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Tutunamayanlar 7. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Tutunamayanlar'ın 7. bölümünü trt.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Tutunamayanlar 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT'nin fenomen dizisi Tutunamayanlar'un 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve TRT Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
 


Tutunamayanlar oyuncuları ve karakterleri

Başrolünde Doğu Demirkol, Zafer Algöz, Ece Çeşmioğlu, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebi yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.