TV8 yılbaşına hazır! O Ses Türkiye çekimleri paylaşıldı

TV8 yılbaşına hazır! O Ses Türkiye çekimleri paylaşıldı
Ekranların fenomen kanalı TV8'in popüler yarışması O Ses Türkiye için yılbaşı çekimleri gerçekleşti. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı'nda hangi ünlüler sahne alacak?

Yeni yıla sayılı günler kala en çok izlenen kanalların yılbaşı programları da merak ediliyor. İzleyiciler hangi kanalda hangi şarkıcının çıkacağını merak ederek konuyu araştırıyor.

O kanallardan biri de TV8. Artık klasikleşen yılbaşı akşamında O Ses Türkiye pek çok önemli şarkıcı ve oyuncuyu ağırlayacak. Ünlü isimler şarkıların ıseslendirecek.

Acun Ilıcalı milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye kısmında Hadise'nin Kızım dizisi yıldızı Beren Gökyıldız ile yaptığı düeti paylaştı. Bu anlar programı izleyenleri heyecanlandırdı.

O Ses Türkiye Yılbaşı'nda hangi ünlüler sahne alacak?
O Ses Türkiye Yılbaşı'nda her sene olduğu gibi bu yıl da ünlü isimler performans sergileyecek. Çekimleri yapılan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş'un başrolleri Can Yaman ile Demet Özdemir'in damga vurduğu O Ses Türkiye'de sahne alacak diğer isimler de belli oldu. İşte o isimler: Bensu Soral, Enis Arıkan, İrem Helvacıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Aytaç Şaşmaz, MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.