Uğur Karakullukçu A Spor'dan kovuldu mu?

Uğur Karakullukçu A Spor'dan kovuldu mu?
A Spor ekranlarının en popüler yorumcularından Uğur Karakullukçu'nun sosyal medya hesabından 'Her şey çok güzel olacak' paylaşımı sonrası işine son verildiği iddia edildi. Hem açıklama yapılmaması hem de genç yorumcunun profili de bunu doğrular nitelikte.

Bakırköy mitinginden dönüşte genç bir çocuğun 'Her şey çok güzel olacak Ekrem abi' sözleri üzerine CHP'lilerin ve İmamoğlu'nun sloganı 'Her şey çok güzel olacak' olmuştu. Bu minvalde bir paylaşımda bulunan Uğur Karakullukçu'nun da kovulduğu iddia edildi. Hükümete yakınlığı ile bilinen Turkuvaz Medya Grubu'nda çalışan genç yorumcu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

'Hayırlı sahurlar' dedi ve...
Ekrem İmamoğlu'nun İmamoğlu'nun çağrısının ardından, aralarında sanatçıların da bulunduğu çok sayıda ünlü isim "Her şey çok güzel olacak" paylaşımında bulundu. Bunların arasında A Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu da vardı. Karakullukçu, başrollerinde Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un bulunduğu "Her Şey Çok Güzel Olacak" filminden bir kareyi Twitter hesabında paylaştı ve "Hayırlı sahurlar" dedi. A Spor ekranlarında hemen her gün spor yorumculuğu yapan Karakullukçu'nun söz konusu paylaşımın ardından ekranlardan uzak kalması dikkat çekti. Karakullukçu'nun işine son verildiği iddia edildi. Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Ne olmuştu?
31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimini kazanan, ancak daha sonra Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, 6 Mayıs gecesi konuya dair açıklamasında "Artık konuşma vakti. Sanatçı da konuşacak, iş insanı da konuşacak" ifadesini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.