Uğur Karakullukçu canlı yayındaki o sözleri sonrası saldırıya uğradı: "Ultraslan'dan olduklarını söylediler"

Uğur Karakullukçu canlı yayındaki o sözleri sonrası saldırıya uğradı: "Ultraslan'dan olduklarını söylediler"
Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Twitter hesabnından yaptığı açıklamada dün akşam katıldığı yayın sonrasında Ultraslan'dan olduklarını söylediği bir grubun saldırısına uğradıklarını açıkladı.

Dün Haber Global kanalında yayınlanan Kontra programına aktılan Uüur Karakullukçu, program sonrasında saldırıya uğradığını duyurdu. Candan Tolga Ilık, Serdar Ali Çelikler ve Onur Tuğrul'un da katıldığı yayında Galatasray'ın yaklaşan başkanlık seçimine yönelik olarak taraftar konusunda çağrıda bulunan Karakullukçu, projelerini duymak istediğini belirtip oldukça sert ifadeler kullandı.


"Siz kimsiniz ya?"

Bedava gidilen deplasmanlarla birlikte taraftarların bunu gelir kapısına dönüştürdüğünü iddia eden Karakullukçu şunları söyledi; "Lütfen bu taraftar grubuna karşı politikaları nedir öğrenmek isterim. Bir gazeteci olarak, bir yorumcu olarak ve ayrıca bir Galatasaraylı olarak... Hepsi tatlı tatlı götürmeye çalışıyor ancak tatlı tatlı götürülecek bir dönem değil. Artık Galatasaray hocasını biz getirdik diye adam twit atıyor. Sİz kimsiniz ya? Siz bedava biletlerle bedava giden insanlarsınız. O gelirlerle evler arabalar insanlarsınız"

uğur karakullukçu


 

Şikayetçi oldu

Karakullukçu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "Kontra çıkışı ultrAslan grubundan olduğunu söyleyen üç kişinin saldırı girişimine uğradık. Polis çağrıldı. Ekip olarak ifademizi verip şikayetçi olduk, polis eşliğinde de evime ulaştım. Başta yardımcı olan polis ve kurumun güvenlik görevlileri olmak üzere şahıslardan şikayetçi olan kurumum Haber Global'e, ekip arkadaşlarıma ve desteğini hissettiren hepinize teşekkürler." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.