Vatan borcunu ödeyeceğim

Vatan borcunu ödeyeceğim
Beylikdüzü Belediye Meclisi yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bu vatana borcum var, borcumuz var. Bugüne kadar şehir plancısı olarak bunu ödemeye gayret ettim bundan sonra belediye başkanı olarak bu borcu ödeyeceğim” dedi.

Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın başkanlığında ilk kez toplanan Beylikdüzü Belediye Meclisi, sakin bir atmosferde başladı. Divan Katipleri'nin seçildiği mecliste; Ali Mesut Çelik ve Nurullah Akan bu görevi üstlenen genç meclis üyeleri olarak dikkat çekti. Mecliste konuşan Başkan Çalık, Beylikdüzü'ne karşı olan sorumluluklarının bilincinde olduğunu belirterek, “350 bin Beylikdüzülü hemşehrimizin sorumluluğunu birlikte taşıyacağız. 37 meclis üyesiyle birlikte bu kentin sorunlarına birlikte çözüm üreteceğiz. Söz konusu Beylikdüzü ise Beylikdüzü'nde yaşayan vatandaşlarımız ise hiçbir meclis üyesi arkadaşımızın siyasi parti ayrımı yapmayacağını biliyorum” dedi.

Hep birlikte çalışacağız
Beylikdüzü'nde ayrısı gayrısı olmayan bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerinin de altını çizen Çalık, “Benim Beylikdüzü'ne yapacağımız güzellikler için hiçbir arkadaşıma karşı önyargım yok. Aynı şekilde hiçbir arkadaşım da bizden şüphe etmesin. Birlike güzel işler yapabiliriz, güzel hizmetler verebiliriz. İstanbul'un ilk şehir plancısı belediye başkanı olarak söz vermek istiyorum. 22 yıldır kentlerin daha iyi bir yere gelmesi adına çaba gösterdim. Bu noktadan sonra belediye başkanı olarak göreve devam edeceğim. Kamu hakkını her zaman koruyacağıma bu meclis önünde de söz vermek istiyorum” diye konuştu.

Kazanımlar artacak
Herkese eşit mesafede olacaklarını da anlatan Çalık, İmamoğlu'ndan devraldıkları bayrağı daha da ileriye taşıyacaklarını belirterek, “İmamoğlu ve meclis grubuyla emek veren tüm arkadaşlarımızla birlikte yürüttüğümüz sürecin kazanımlarını daha da arttıracağız. Parti ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede duracağız, dünya görüşü ayırt etmeden amasız hizmet vereceğimize söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Vatandaşın içinde olacağım
Beylikdüzü'nde her zaman vatandaşla iç içe olacaklarını anlatan Çalık, “Bu vatana borcum var, borcumuz var. Bugüne kadar şehir plancısı olarak bunu ödemeye gayret ettim bundan sonra belediye başkanı olarak bu borcu ödeyeceğim. Makamda olan değil vatandaşın içinde olan bir belediye başkanı olacağıma söz vermek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.