Ve açıklandı... Birgül Memiş Faruk Aydın DNA testi sonucu son dakika

Ve açıklandı... Birgül Memiş Faruk Aydın DNA testi sonucu son dakika
Günlerdir beklenen Birgül Memiş'in çocuğu Görkem ile ilgili her şey belli oldu. Birgül Memiş DNA sonucu açıklandı. Görkem'in babası Faruk Aydın mı?

Türk televizyon tarihinin en dikkat çeken programlarından birine imza atan Müge Anlı, Birgül Memiş DNA testi sonucunu açıkladı. Eski eşi Faruk Aydın ile girdiği çocuk savaşını kazanmak isteyen ve günlerdir stüdyoda yatıp kalkan genç kadın için kritik detay belli oldu.

Görkem'in babasındaki velayeti alabilmek için gemileri yakan Birgül Memiş ve eski eşi Faruk Bey için sabahtan bu yana sabırsız geçen dakikaların sonu geldi. Görkem'in babası kim sorusunun belli olacağı bu kritik günde DNA testi sonucunu getiren profesör hanımefendi mektubu başarılı sunucuya teslim etti.

birgül memiş dna testi sonucu

Müge Anlı adına imzalanan mektubu açıklamak üzere eline aldı ve ardından reklama gitti. Reklam dönüşü büyük bir heyecanla kararı açıklayan Anlı'nın sözleri sonrası bir tarafta hüzün diğer tarafta sevinç yaşandı. Ancak DNA testi sonucu tarafların çocuklarını alıp alma konusunda net bir cevap vermiyor yine de.

birgül memiş dna testi sonucu açıklandı

DNA testi sonucu: Görkem'in babası Faruk Aydın mı başkası mı?
Görkem Faruk'un çocuğu değil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.