Ve geri döndü! Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Ve geri döndü! Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen ilk ve tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'nın All Star etabında yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 iddialı ve tarz tutkunu kadının İstanbul sokaklarındaki mücadelesine bugün yeni bir isim daha katılıyor. Daha önce birincilikler elde eden ve son haftanın kazananı olan Elif Nil Elden podyumların tozunu attırmaya geliyor. Peki, Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TVB'in ilgiyle seyredilen yarışması Doya Doya Moda'da stil rüzgarları esmeye devam ediyor. İstanbul sokaklarında yaptıkları alışverişlerin ardından jürinin karşısına çıkarak podyumda puanlarını alan 7 yarışmacı aynı zamanda birbirlerine karşı psikolojik savaş da vermeyi sürdürecek. En iyi kombini oluşturarak birinciliği elde etmek amacında olan kızların arasında bugün yepyeni bir isim daha katılacak. Maratonun daha da iddialı ve çetin geçeceğini gösteren bir yarışmacı Doya Doya Moda'ya döndüyor: Elif Nil Elden. Kendisi kısa süren yarışma kariyerinde iz bırakmayı başarmış ve All Star başladıktan sonra sbu rekabette en çok yer alması beklenen isimler arasındaydı. Peki, Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Bir ay sürmüştü

Bugünden itibaren puan mücadelesi verecek olan Elif Nil Elden daha önce 15 Şubat'ta programa Fatma'nın yerine katılmıştı. Güzel yarışmacı o günün ardından yarıştığı haftalarda performansını yükseltmeyi başararak sonunda birinciliği de önemli bir farkla kazanmıştı. Yaptığı kombinlerle adeta izleyenlerin gözünün pasını silmişti. Yeniden katılacağı bu zorlu rekabette yine hedefi birinciliği elde etmek. 


 

Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir?

Haftanın ilk gününde adı açıklanarak yarışmaya başlayacak olan Elif Nil hakkındaki bilgiler merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayranlarının kendisi adına düzenlediği görselleri takipçilerine sundu. 'Tozunu attırmaya geldim' dediği yarışmada performansı merak konusu. Çünkü son şampiyon apoletini taşııyor. Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacının son haftasındaki kombinleri büyük beğeni toplanmıştı. Bu sebeple de yenileri bekleniyor. Elif Nil Sanat ve grafik eğitimleri aldı. 25 yaşında. Aslen Ağrılı.


DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL


 

Doya Doya Moda Elif Nil Elden Instagram hesabı

Birbirinden tarz yarışmacıların kombinleri ile jüri karşısına çıktığı yarışmaya bugün katılacak olan Elif Nil'in kendine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada birbirinden çekici fotoğraflarını yayınlamakta ve takipçileriyle paylaşmaktadır.  @elifnilelden adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.