Ve geri döndü! Doya Doya Moda Yaren Medin kimdir? Yaren Medin instagram hesabı

Ve geri döndü! Doya Doya Moda Yaren Medin kimdir? Yaren Medin instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen tarz yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir haftanın ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı maratonda geçen haftanın son bölümü büyük çekişmeye sahne olmuş ve Elif Nil Elden villaya veda etmişti. Kendisinden sonra yerine gelecek ve hünerlerini sergileyecek isim merak konusuydu ve belli oldu. Bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek yarışmacı ... olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda ... kimdir? Instagram hesabı haberim

TV8'in 2 sezondur televizyon ekranlarına damga vuran yarışması Doya Doya Moda'da bugün yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 kızın mücadelesinde geçtiğimiz hafta elenen isim Elif Nil Elden'di. Güzel yarışmacı muhteşem başladığı serüveni aynı doğrultuda götürememiş ve sonunda da elenmişti. Kendisinden sonra gelecek isim de merak konusuydu ve fragman sonrası beklentiler yükseldi. İlk sezondan mı yoksa bu seneden mi olduğu merak edilen yeni bir yarışmacı bugünden itibaren İstanbul sokaklarında alışverişe çıkıp podyumda puanlarını alacak. Peki, Doya Doya Moda Yaren Medin kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Yaren Medin kimdir?

Tarz konusunda milyonlara kendisini ispat etmek isteyen 7 büyük beden kadının mücadelesine katılarak zirvede yer alabilme yarışına girecek olan Yaren Medin 25 yaşında. İstanbul'dan programa katılıyor. 44 beden ve 1.71 boyunda. Büyük beden modellik yapıyor.  Aslen Ordulu. Yaren, yabancı tasarımcıları, şarkıcıları takip etmeyi seviyor ve onlara benzer şeyler kullanmaya çalıştığını dile getiriyor. All Star'da yarım kalan hikayesini tamamlamak istediğini ve sultanın eksik olduğunu, kendisinin geldiğini dile getirdi.

Doya Doya Moda Yaren Medin

Doya Doya Moda Yaren Medin Instagram hesabı

Bugün başlayacağı zorlu serüvende rakiplerini geçmek isteyen' Yaren Medin'in kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada bilerce takipçisi var ve her fotoğrafıyla da etkileşim yağmuruna tutuluyor. Kendisini @yarenmedin adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.