Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir? Instagram hesabı var mı

Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına bugün yeni ancak aslında eski iki isim daha katılıyor. Daha önce yarıştığı zamanda adından söz ettirmeyi başaran Dudu Akdemirbey ikinci yarışma kariyerini başlatıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonunda konuk ettiği yarışmacılarla her geçen gün daha da fazla izlenmeyi başaran Gelinim Mutfakta 686. bölümü ile ekranlara geliyor. Cuma günü Ece Görür ve kayınvalidesinin elenmesi sonrasında yerlerine gelecek isimler de merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda gelin koltuğuna kısa süre önce yarışan ancak programdan ayrılan Dudu Akdemirbey geliyor. Kendisi hakkında yeniden araştırmalar başladı ve bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir?

Seda Sayan’ın sunumuyla ekranlarda yayınlanan Gelinim Mutffakta'ya daha önce de katılan Dudu Akdemirbey 8 Mart 2021 tarihinde programda yarışmaya başlamıştı. 26 Mart'ta da hastalığı sebebiyle çekilme kararı almıştı. Kendisi bir yavru kuzu ile stüdyoya girmişti. 18 yaşında. Yörük kızı. Sözlü biri ile ilişki yaşaması güne damga vurmuştu. Mersin'den yarışmaya katılıyor. 

dudu akdemirbey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.