Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Esra Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Esra Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Kanal D’nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta’nın yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesine katılacak yeni gelin ve kayınvalide de yeni bölümden itibaren hünerlerini gösterecek. Kıyasıya rekabete dahil olan yeni gelin Esra Birinci olarak açıklandı. Kendisi yemekleriyle birlikte en yüksek puanları alabilmek ve hünerlerini Türkiye’ye sergilemek için kolları sıvayacak. Gelinim Mutfakta Esra Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimi

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta’da yeni bir haftanın ilk günü televizyonlara taşınıyor. Pazartesiden Cumaya kadar sürecek zorlu maratında biricilik mücadelesi verecek yeni isim merakla bekleniyor ve araştırılmaya başlandı. Dudu’nun ardından mutfağa girecek ve marifetlerini sergileyecek olan yarışmacı Esra Birinci olarak açıklandı. Tekrar başlayacağı rekabette altınları kazanmak isteyen güzel yarışmacı yine hayranları tarafından desteklenecek. Gelinim Mutfakta Esra Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Esra Birinci kimdir?

Bugün rakibeleri Ayten, Aysun ve Ayten'in karşısına çıkacak olan Esra Birinci 26 yaşında. Aslen Trabzonlu ancak Samsun'da yaşıyor. Ekonomist olmasına rağmen şu an çocukları ile ilgileniyor. 4 yıllık evli. 1 kız ve 1 erkek çocuğu annesi. Karadeniz'in hırslı ve inatçı kişiliğine sahip olan Esra Hanım mükemmeliyetçi bir yapısı var. Yaptığı işlerin en iyisi olması için çaba gösteriyor. Çabuk sinirlenip kısa sürede sakinleşebiliyor. Ekonomistlik yapmasına rağmen çocuk esirgeme kurumlarında çalışmak istiyor. Çocukları çok sevmesi nedeniyle onlara da faydalı olabilmek adına bunu istiyor. Etliye sütlüye karışmadan huzurlu bir yaşam en büyük dileği. Instagram hesabı @esrabirinci'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.