Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Nilgün İşçiler kimdir?

Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Nilgün İşçiler kimdir?
Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da bugün 141. hafta başlıyor. Birbirinden renkli ve iddialı yarışmacıların katılım sağladığı programa iki yeni isim daha geliyor. Kardelen'in kayınvalidesi Nuray Hanım cuma günü elenmişti. Yerine gelecek isim de merak konusu. Fragmanda sürpriz bir yarışmacı olacağı anlatıldı. Peki, Gelinim Mutfakta Nilgün İşçiler kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın yepyeni bir haftası daha lezzetli ve heyecanlı bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkıyor. Cuma günü elenen Kardelen'in kayınvalidesi Nuray Hanım kayınvalideler odasından ayrışmak zorunda kalmıştı. Yerine gelecek yarışmacı da belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Nilgün İşçiler kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Nilgün İşçiler kimdir?

Türkiye'nin severek izlediği Gelinim Mutfakta'da bugün başlayan yeni haftanın kayınvalidesi Nilgün Hanım oldu. Fragmanda sürpriz dolu bir isim olarak açıklanan Nilgün Hanım hakkındaki bilgiler merak konusu. Daha önce iki kez programa katıldı. Aslen Manisalı olan Nilgün İşçiler’in üç torunu bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.