Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Nuray Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Nuray Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın ilk bölümü ekranlara geliyor. Cuma günü gerçekleşen finalde Ece Görür ve kayınvalidesi Sevda Gemicibaşı elenerek programa veda etmişti. Sıra ise yerlerine gelecek isimlerde. Yayınlanan fragmanda kayınvalide odasının yeni yarışmacısı Nuray Akdemirbey olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'ya kısa süre önce veda eden bir kayınvalide daha dönüyor. Cuma günü sona eren haftanın ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında katılacak yarışmacılar belirlendi. Buna göre gelini Dudu Akdemirbey ile birincilik mücadelesi verecek olan Nuray Akdemirbey çeyrek altın ve beş bilezik için kolları sıvayacak.Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor ve hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Nuray Akdemirbey kimdir?

Sevda Hanım’dan boşalan kayınvalide koltuğuna oturacak olan Nuray Hanım ile ilgili olarak birçok soru soruldu. Nuray Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında?  Aslen Nereli? Şu an nerede yaşıyor? gibi birçok sorgulama gerçekleştirildi. Nuray Akdemirbey aslen Adanalıdır. 1972 tarihinde doğmuştur. 49 yaşındadır. 3 çocuk annesidir. Genç yaşta evlenen kaynana Nuray şu an itibari ile 31 yıllık evlidir.


Gelinim Mutfakta Nuray Akdemirbey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.