Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların rekabetindeki maratona katılacak isim de merak konusu. Cuma günü elenen Kardelen'in yerine gelecek yarışmacı öğrenilmek isteniyordu. Fragmanda gösterilmedi ancak yeni bölümde açıklanacak. O isim Yağnur İşçileroldu. Peki, Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile seyircilerin sofralarına lezzet, yüzlerine gülümseme katan Gelinim Mutfakfta'nın 141. haftası ekranlara geliyor. Cuma günün sona eren finalde hafta boyunca zayıf performansıyla dikkat çeken Kardelen elenmekten kurtulamamıştı. Finalin ardından bugün başlayacak yeni maratona katılacak yeni isim de merak edilerek araştırılıyor. Peki, Gelinim Mmutfakta Yağnur İşçiler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir?

Aslen Arnavut göçmeni olan ve Manisa'da yaşamını sürdüren Yağnur, 12 senelik evli. 1 erkek 2 kız çocuğu olan Yağnur, ilk günden rakiplerinin kendinden korkması gerektiğini söyledi. Instagram hesabı @yagnur_sclrr'dir.

gelinim mutfakta yağnur işçiler fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.