Vizyondaki filmler - 10 Mayıs'ta hangi filmler var?

Vizyondaki filmler - 10 Mayıs'ta hangi filmler var?
Beyaz perdeye bu hafta 7 film geliyor sadece biri Türk yapımı. Cuma ila pazar arasındaki süreci sinema salonlarında değerlendirmek isteyen vatandaşları hangi filmler bekliyor? İşte 10 Mayıs vizyona giren yapımlar...

Ramazan ayında hafta sonunuza renk katmak, eğlenmek ve mutluluğunuzu paylaşmak adına sinemaya gitmek iyi bir tercih olabilir. Bedava alacağınız biletlere dair kampanyalarla daha da cazip hale gelecek olan sinema için bu hafta 7 alternatifiniz var. Dedektif Pikachu'nun özellikle çocuklar tarafından merakla beklendiğini hatırlayalım. Peki 10 Mayıs itibariyle hangi filmler vizyonda olacak? İşte o liste...

Dedektif Pikachu
Dedektif Harry Goodman'ın gizemli bir şekilde kaybolmasının ardından, Goodman'ın 21 yaşındaki oğlu Tim babasına ne olduğunu öğrenmek için araştırmalar yapmaya başlar. Harry'nin soruşturmaya yardımcı olmak isteyen eski pokémon ortağı Detective Pikachu ise kendini bir dedektif olarak kanıtlamak istemektedir ve bu yüzden Tim'e iş birliği teklif eder. Pokémon dünyasında hiçbir insan ve pokémonun yapamayacağı şekilde, konuşarak birbirleriyle iletişim kurabilen Tim ve Pikachu, gizemi çözmek için heyecan verici bir maceraya çıkar. İnsanların ve pokémonların hiper-gerçekçi bir dünyada yan yana yaşadığı, modern bir metropol olan Ryme Şehri'nin neon ışıklı sokaklarında ipuçlarını kovalar, farklı bir dizi pokémonla karşılaşır ve sonunda şok edici gerçeği ortaya çıkarırlar. Bu öyle bir gerçektir ki, dünyalarındaki barışçıl birlikteliği yok edebilir ve bütün pokémon evrenini tehdit edebilir!

Adaletsiz
Bir zanlıya uyguladıkları fiziksel şiddet görüntülerinin medyaya sızdırılması sonucu açığa alınan iki polis memuru Brett Ridfeman ve Anthony Lurasetti'nin hikayesi ve adalet kavramının yerini suç kavramlarının alması anlatılacak.

Gölge Savaşçı
Shadow, topraklarını korumak için zorlu bir mücadeleye girişen bir kralın hikayesini konu ediyor. Genç ve ne yapacağı kestirilemeyen bir kral tarafından yönetilen Pei Krallığı’nda, askeri kumandan içten ve dıştan tehlike ile karşı karşıyadır. Ancak onun gizli bir silahı vardır; gölge. Bu yöntem sayesinde, hem Pei’nin düşmanlarını hem de kralı kandırabilecektir. Takıntı haline getirdiği rakip krallığı ele geçirmeyi planlayan kumandan, bu zamana kadar hiç görülmemiş, baş döndürücü bir saldırı gerçekleştirmek için, eşi (gölge) ve iki krallığın da kralına yönelik bir planı uygulamaya başlar.

Yuva - 10 Mayıs
İnsanlardan uzakta, doğada bir başına yaşayan Veysel'in (Kutay Sandıkçı) münzevi hayatı, yaşadığı bölgenin bir yatırımcı grubuna satılmasıyla son bulur. Bir süre sonra ise kardeşi Hasan gelerek oradan ayrılması için ikna çalışmalarına başlar. Yatırımcıların artan tehdidiyle birlikte karşı karşıya gelen iki kardeş, bu sırada adeta mucizevi olaylarla karşılaşacaktır.

Temizlikçi - 10 Mayıs
Temizlikçi , evine gelen temizlik hizmetlisi ile arkadaşlık kurmaya başlayan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Alice, kendisini erkek arkadaşıyla olan ilişkisinden uzaklaştırmaya çalışan genç bir kadındır. Sevgiye bağımlı biri olan Alice için bu süreç pek de kolay geçmez. Bu sırada evinde temizlik yapmaya gelen Shelly adındaki kadınla iletişim kurmaya başlar. Yüzünde yara izleri olan Shelly’ye yardım etmeye çalışan Alice, zaman geçtikte onunla daha yakın bir ilişki kurmaya başlar. Shelly ile kurduğu arkadaşlıktan memnun olan Alice, çok geçmeden yeni arkadaşı ile ilgili korkunç gerçekleri öğrenir.

Kulyas: Lanetin Bedeli
Kulyas kabilesinin cinleri, yüzyıllar önce büyücü Potifar tarafından hapsedilmiştir ancak insanoğlunun hırsı onların yüzyıllar sonra serbest kalmasına neden olur. İnsanlarla bedeli oldukça ağır olan bir anlaşma yapan cin kabilesinin lideri Mureh, her yıl bir insanı kurban olarak alacak ve aldığı bedeni insana dönüştürecektir. Ancak bu kurban ile birlikte, insanların hırsları da alınmış olur. Yıllar boyu yüzlerce can alan ve yine de doymayan Mureh, yeni kurbanların gelmesini beklemektedir. Tam da bu sırada Anıl, Görkem, Beyza ve Defne adında dört genç, fotoğraf yarışması için Mureh’in yaşadığı kasabaya gelir. Kalacakları oteli bulamayan gençler, çareyi köyün hocası Kanber’den yardım istemekte bulur. Hoca tarafından misafirhaneye yerleştirilen gençler, burada cinlerin vahşeti ile karşı karşıya kalacaktır. 

Sihirli Oyuncaklar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.