Yaralı Kalbim 53. Bölüm 29 Mart Pazartesi | Yaralı Kalbim 53. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 53. Bölüm 29 Mart Pazartesi | Yaralı Kalbim 53. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 53. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 53. bölüm özeti

Dev ve büyükanne, Geet ve Maan’ın arasını yapmaya çalışırken arada daha büyük bir uçurum açacaklarının farkında değiller. Bölümün sonunda Geet, Maan’ın sözleri yüzünden evi terk etmek zorunda kalacak! Sangram ise Annie’ye karşı tavırlarını abartacak ve Arjun ile yapacakları kavga sonucunda karakolluk olacaklar. Kardeşini almaya gelen Dev burada Arjun’a tüm gerçeği anlatacak. Büyükanne ve Dev, Geet ve Maan için çiftlik evini hazırlıyorlardır. İkisini de synı anda oraya yollayıp konuşmalarını aralarındaki yanlış anlaşılmaları gidermelerini isterler. Onlar kendi başlarına plan yaparken Maan da toplantıya gitmiş ve telefonunu sessize almıştır.

Annie tarafında ise Sangram ona bir çiçek yollar. Notta dostluklarından da bahseder. Ama dediğimiz gibi bu Annie çok saf olduğu için notu bile Arjun’un yazdığını düşünür. Yani Arjun sana neden durup dururken çiçek yollasın. Annie gelen gülü koklarken eline diken batar. O sırada da odaya Arjun gelir ve Annie’nin eline batan diken için endişelenir. Arjun’dan da beklemediğimiz bir performans. Arjundan sonra odaya Sangram girer. İkiliyi yakın görmek canını sıkmıştır. O da Annie’nin diken batan parmağı için endişelenir. Annie’nin parmağı birden gündem konusu olur. Arjun da Sangram’ın tavrına sinir olur ve kıskanmış halde odadan çıkar.

Bu arada Geet çiftlik evine ulaşır. Dev de Maan’a ulaşmaya çalışır. Adi ise Maan’a hala ulaşamadığını haber verir. Geet içeriye girdiğinde süslenmiş bir ortamla ve Maan’ın önceden yazmış olduğu ve bir türlü Geet’e veremediği notu bulmuştur. Geet nottaki cümleleri okuduğunda mutlu olmuştur. Çünkü Maan ile yeni bir başlangıç yapacaklardır.

Geet ayak seslerini duyunca Maan’ın geldiğini düşünmüştür. Ama gelen Dev’dir. Dev gerekli açıklamayı yapar. Planı büyükannesiyle birlikte planladıklarını kötü bir niyetlerinin olmadığını açıklar. Ama Geet bu duruma kızar.

Yaralı Kalbim 53.Bölüm Özeti Devam Ediyor
Bu arada toplantıdan çıkan Maan’a Adi ulaşır. Acilen çiftlik evine gitmesini Geet’in onu orada beklediğini öğrenir. Maan çiftlik evine ulaştığında Geet ve Dev’in konuşmalarını duyar. Dev geçmişte yapıkları için Geet’den özür dilemiştir. Geet de aynı evde yaşadıklarını Maan ile yeni bir başlangıç yaptığını bu yüzden geçmişini iyileştirmek için Dev’i affettiğini söyler.Bu konuşmaları duyan Maan gözlerine inanamaz ve onlara görünmeden orayı terk eder.

Dev affedildiğini duyunca içine su serpilir ve bu durumu büyükannesine haber verir. Büyükannesi de yaralarının zamanla iyileşeceğini söyler.

Sangram Annie’ye tekrar çok çalıştığı için akşam yemeğine davet eder. Arjun bu konuşmaları duyar ve bakalım Arjun bu duruma nasıl cevap verecek?

Geet Dev ile arsında geçen konuşmayı Maan’a anlatmak için gece boyu gelmesini bekler. Bir ara gözü dalan Geet Maan’ın geldiğini görmemiştir ve evin görevlisi Geet’e Maan’ın gelip odasına uyumaya gittiğini söyler. Geet kendini uyandırmayan Maan’ın bu hareketine aslında bozulmuştur. Ama kızcağız halen alttan alır.

Sangram ve Annie yemeğe çıkmıştır. Sangram Annie’ye kendisini hiç mi beğenmediğini sorar. Annie tekrardan bu konuların açılmasından rahatsız olur. Arjun da aynı otele yemeğe gelmiş ama yalnız gelmemiştir. Yanında Nitra da vardır. Arjun, Annie ve Sangram’ı göz hapsine almış onları izliyordur. Sangramişi abartır. Annie’ye karşı sert çıkışlarda bulunur. Arjun Sangram’ın üzerine yürüyüp kavga ederler. Polis gelip müdahale eder. Arjun, Sangram ve Annie ile Nitra’yı da alıp karakola götürürler.

Yaralı Kalbim 53.Bölüm 29 Mart Pazartesi Özeti Devam Ediyor
Geet ertesi günün Holi olduğunu hatırlar. Bu yüzden geceden hazırlıklara başlar. Büyükanne de Geet’e tekrardan böyle enerjik gördüğü için çok mutlu olduğunu dile getirir. Büyükanne gözyaşlarını silip Geet’e sarılır. Dev kardeşi Annie’den bir telefon alır, karakolda olduğunu ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyler.

Arjun, Annie’yi sakinleştirmeye çalışır. Arjun Dev’i görünce ablası Naintara’ya yaptıklarından dolayı yine hiddetlenir. Dev ona tüm gerçeği anlatacağını söyler. Olayları baştan sona dinleyen Arjun olduğu yere oturmakta bulur çareyi. Şimdi o da inanmak ve inanmamak arasında bir yol ayrımında… Sabah uyanan Maan yanında Geet’i görememiştir. Bana Dev’i neden affetmediğini anlatmadı hala deyip kendi kendini doldurup sinirlendirir. Maan karakteri gerçekten çok bencil bir karakter. Gece kızın suratına bakmadan yatıyor ve gözünü açtığında neden anlatmadı deyip duruyor.

Geet güleryüzlü bir halde Maan’ın yanına gelir. Ona yeni bir başlangıç yapmak istediğiyle ilgili notu bulduğunu ve bu yüzden Dev’i affettiğini anlatır. Peki ne oldu dersiniz? Maan Geet’i dinlemeden oradan ayrılmış. Geet meğerse kendi kendine konuşmuş. Bu Geet’e yapılan büyük bir saygısızlıktır. Kız gelip derdini anlatacak diğeri de kaçıp bana hala anlatmadı deyip esip gürleyecek. Geet Maan’a bakmaya gittiğinde Maan tekrar yatağa girmiş ve uyumıştur.

Bu Holi Bayramı Annie’ye yaramıştır. Arjun davul çala çala Annie’nin yanına gelir. Annie gördüğü manzara karşısında şaşkınlık içerisindedir. Bu birazda Arjun’un ilan-ı aşkıdır. Arjun’un yüzü gülüyordur. Bu da demek oluyor ki Arjun Dev’in söylediklerine inandı. İkili birbirine sarılıp özür diler. Bu taraf ilişkilerindeki sorunları aşmış görünüyor.

Büyükanne Geet’e Maan’ı rahat bırakmasını küçüklüğünden beri Holi kutlamadığını uyuduğunu söyler. Büyükanne Geet’i aşağı inip arkadaşlarıyla ilgilenmesini ister. Maan pencereden baktığında herkesi eğlenirken bulur. Annie Dev abisine boya sürer, sonra ikili büyükannesinin yanına gidip eğlenir. Dev gaza gelir ve boyalardan Geet’e de sürmeye kalkar. Sende bir dur da affettik de o kadar değil! İşte bu anları Maan pencereden görür. Büyük bir öfke duyar. Ne ara Dev Geet’ e bu kadar yakınlaşabildi der. Geet Dev’in boya sürmesine bir şey demez. O da onun alnına boya sürer.

Bu anlar adeta Maan’ın damarına basmak için yapılmış gibi duruyor. Maan öfkeyle Dev’in Geet ile arasını bozmak için geldiğini tüm bunların birer plan olduğunu bildiğini ve Dev’e haddini bildireceğini söyleyerek odadan çıkar. Bir yerinde duramayan Dev Geet’in yanına gitmiş ve bu durumu Maan’a izah edeceğini söyler. Maan’a zor izah edersin çünkü Maan terelellenmiş ve mutfağa gelip Dev’in yakasına yapışır. Maan Dev’i dövmeye başlar. Geet bu anları korku içinde izler. İşte bu öfkeli anlarda Maan’ın ağzından çıkmaması gereken sözler çıkar. Yine ben Man Singh Kurana’yım diye bik bik öter. Kendi şerefi ve itibarı için Dev’i affedemeyeceğini Geet’in bir onuru kendisine saygısı yoksa bunun Geet’in problemi olacağını vurgular. Geet bu sözlerden sonra cevap dahi vermez. Maan’ın bu ağır sözleri karşısında Geet’in yapacağı tek şey valizini hazırlamak olur.

Peki tüm bunlar olurken Maan ne yapıyor dersiniz? Maan Geet’in gittiğini odaya girince anlar Dolapların boşaldığını görünce anlar. Demek Geet beni terk etti der. Bakalım gelecek bölümde neler olacak? Sizce Geet evi terk etmekle doğru mu yaptı?

Geet valizini almış evden çıkarken büyükanne çok yalvarır. Kadın gözyaşları içinde kalır. Geet ona sarılır ve bu sefer çok ağırdı kalamam diyerek ayrılacağını söyler. Annie de gelip aynı sözleri oda tekrarlar. Geet kesin kararlıdır ve bu işin geri dönüşü olmayacağını savunur.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum