Yaralı Kalbim 54. Bölüm 30 Mart Salı | Yaralı Kalbim 54. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 54. Bölüm 30 Mart Salı | Yaralı Kalbim 54. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 54. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 54. bölüm özeti

Geet Maan’ın sözleri yüzünden evi terk etmişti. Evde ise neredeyse yas ilan ilan edilmiş gibi bir hava hakimdir. Büyükanne kendinden geçmiş Annie gözleri yaşlı diğer herkes Geet’in geri gelmesi için dua etmektedir. Maan çok geçmeden aklı başına gelir. Geet’e söylediği sözlerin ağır kaçığının farkına varmıştır. Şimdi her yerde onu arayacak ama bulamayacaktır! Büyükanne yataklara düşmüş gözyaşları içinde Geet’in geri dönmesini istediğini söyler. Maan ona bir söz verir ve Geet’i bulup geri getireceğini söyler.

Geet ise evden çıktıktan sonra tapınağa gitmiştir. Ne yapacağını nereye gideceğini bilmediği için ona açılan ilk kapı mabet olmuştur. Geet orada çalışan kadınlara yardım eder. Kadınlar Geet’in derdini dinlemek ister. Geet kimsesiz olduğunu vurgular. Daha sonra kadınlardan biri Amritsar’da ki tapınağa gitmesinin uygun olacağını söyler. Geet ve kadın otobüse binip Amritsara gidecektir.

Evdekilerde şoförün Geet’i en son bıraktığı yere bakmaya giderler. Maan her yere bakar ama Geet ile birbirlerini teğet geçerler. Geet otobüse binerken bile son bir kez arkasını dönüp bakar ama kimseyi göremez. Maan da kadınların yanına gelip Geet’i tarif eder. Kadın Geet’in az önce yanında olduğunu ama otobüse binip gideceğini söyler. Maan otobüse bakmaya girdiğinde Geet de su almak için dışarı çıkmıştır. Demek ki ikilinin karşılaşması için henüz erken ve Maan’ın burnunun sürtmesi gerekli.

Maan şimdi kafasını duvarlara vuradursun. Evdekiler Maan’ı alıp eve götürmek ister ama o eve dönmeyi istemez. Diğerleri Maan’ı almadan eve döner. Büyükanne neler olduğunu sorar. Annie cevap veremez onun yerine Dev neler olduğunu anlatır.

Geet ve Maan mola yerinde de beraberlerdir ama yine bir karşılaşma gerçekleşmez. Evde ise Annie odasında ağlıyordur. Ben Geet’siz ne yaparım diye kendinden geçmiştir. Onun yanına da Arjun gelip gözyaşlarını silip destek olmaya çalışır. Arjun Annie’ye rahatlatmaya çalışırken Dev odaya girer. İlk sorduğu soruysa Maan biliyor mu olur.

Geet otobüsten indiğinde tanıdık biriyle karşılaşır. Bu kadın evdekilere Geet’i gördüğünü söyleyen kadın olacaktır.Büyükanne Geet için üzülse de diğer yandan Maan içinde endişeleniyordur. O da yemekten içmekten kesilmiştir. Geet’den ayrı ilk gece zor olacaktır. Aynı şey Geet içinde geçerli. O da uykusuz ve ağlamaklıdır.

Geet ertesi gün tekrar otobüse bineceği sırada bir çocuk ona uzun uzun bakar. Oradan gidip abisine haber verir. Abisine Geet’i otobüs terminalinde gördüğünü anlatır. Bu iki kardeş kendi aralarında konuşurken büyük abileri Tej duyar. Tej Geet’in adını duyunca alık alık bakar. Anlaşılan bir gizem oluşturulmaya çalışılıyor. Bu aile kim ve Geet ile ne ilgisi var?

Tej otobüs terminaline gidip otobüsü durdurup Geet’e seslenir. Geet’i otobüsten indirir. Herkes Tej’i görünce hizaya geçer. Anlaşılan bu şehirde sözü geçen ise Tej’dir. Tej Geet’i otobüsten indirip bize uğramadan mı gidecektin diye sorular sorar. Geet mecbur kalıp peşlerinden gider.

Bu ailenin annesi ise erkekleri toplamış bir toplantı halinde olduğu anlaşılıyor ve hüküm kesiyor. Geet’i görünce sarılır. Yine oda gergin gergin uğramadan mı gidecektin muhabbeti yapar. Kısacası bu kadın Geet’in teyzesi diğerleri de kuzeniymiş. Uzun uzadıya gizemli hallere sokmaya çalışıldı ama devamı fos çıktı.

Bu arada Dev, Maan’dan özür diler. Maan cevap vermese de elini Dev’in omzuna atıp bir adım atmış olur.Maan tekrar yollara düşmüş Geet’i arıyordur. Teyze de Geet ile konuşmaya çalışır. Ona burada ne işinin olduğunu kocasının nerde olduğunu merak etmiştir. Geet pek cevap vermez. Teyze de üstelemez. Ama Geet’in bir problemi olduğu apaçık ortadadır.

Akşam yemeğinde Geet’e bebeği hakkında sorular yöneltilince Geet bir şey söylemeden yemek masasından kalkar. Odasına gittiğinde radyo da Maan Geet’e sesleniyordur. Üzgün olduğunu onsuz yapamayacağını ve çok pişman olduğunu anlatır. Geet gözyaşları içinde dinler.

Teyze ve Tej, Geet’in bu halini görüp burunlarını sokmaya karar verirler. Tej, Kurana ailesinin evine gidecek ve neler olduğunu öğrenecektir! Tej yola çıktığında arabası 50 kere bozulan Maan’a denk gelir. Tej ve Maan tanışmıyor. Tej Maan için arabasından alet edavat verir. Maan arabasını yapana kadar yanında bekler. Maan cüzdanını falan düşürür içinde Geet’in fotoğrafı vardır ama görmez.

Ertesi gün Maan elinde Geet’in fotoğrafı herkese görüp görmediklerini sorar. Sonunda tanıyanlara denk gelir. Tej’in otobüsü durdurup Gee’i içinden aldığını öğrenir. Bu Maan için gerilimli bir muhabbet olut. Bu Tej denen adam da kimdir ve otobüste Geet’i neden indirip götürür. Şehrin belalı insanı olduğunu öğrenir ve ev adresini öğrenmeye çalışır.

Tej Kurana ailesinin evine ulaşır. Büyükanneye Geet’i görmek istiyorum diye tutturur. Büyükanne evde olmadığını söylese de Tej lafı Geet’n evden gittiğine getirir. Büyükanne mahçup olup cevap veremez. Tej de aklından senaryolar yazar ve Geet’in evden atılmış olduğuna kanaat getirir.

Tej eve gelip annesiyle son durumu değerlendirip Geet ile konuşmaya karar verirler. Geet evden atılmadığını anlatmaya çalışsa da sonra çok sallamaz onları Kız bir de size mi dert anlatacağım diye düşündü herhalde. Son karar ise artık Geet bu evde yaşayacak, Maan gelirse içeriye sokulmayacak! Geet’in hayatına burnunu sokmayan bir siz kalmıştınız o da oldu…


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.