Yaralı Kalbim 58. Bölüm 3 Nisan Cumartesi | Yaralı Kalbim 58. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 58. Bölüm 3 Nisan Cumartesi | Yaralı Kalbim 58. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 58. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 58. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 58. bölüm özeti

Geet Maan’ın bıraktığı mektubu bulup okuyor. Geet Maan’ın bıraktığı mektuba tav olur ve Maan’ı affeder. Maan da uzaktan Geet’i izliyordur ve birden ortaya çıkar. Geet koşup Maan’ın boynuna sarılır ve onsuz olamayacağını söyler. Yaralı Kalbim 58.bölümde Maan sonunda kendini Geet’e affettirmiş sonunda eve döneceği anın hayallerini kurar. Geet de Maan’sız olamayacağını anlamış bir an önce evine dönebilmek için Maan ile konuşur. Maan Dev’i haberdar etmek için onu arar. Dev de mutlu olur ve eve dönmek için çıkış işlemlerini halleder.

Geet Maan ile barışınca eski formuna geri döner. Balwint Singh’in sarıklı halini çok beğendiğini söyler. Hatta Balwint Singh’in Maan Kurana’dan daha yakışıklı olduğunu belirtir. Maan adeta Balwant Singh’i kıskanmaya başlar.

Dev ise gider ayak çantasından çıkan Nandininin kitabını bulur ve teslim etmesi gerektiğini düşünür. Dev masumca bir harekette bulunacak ve başına gelmeyen kalmayacaktır.

Geet Maan ile buluşurken evde de her yerde onu aramış bulamamışlardır. Maan’ın gelip Geet’i alıkıyoduğu düşünülmektedir. Eve gelen sürpriz konuk Dev’i Maan sanıp alıkoyarlar. Ev her yerden kilitlenir.

Yaralı Kalbim 58.Bölüm Özeti Devam Ediyor
Maan ve Geet evdeki herkese gerçekleri açıklayacağız diye giderken Lacky’i görürler. Lacky’i Geet’e Maan’ıı yakaladıklarını söyler. Maan ve Geet şaşırır.

Dev ise kendisine kızgın ve sorguya çeken bu aileyi anlamaya çalışıyordur. Tej kız kardeim diye Geet’den bahsederken Dev konu Nandini sanar. Ben Nandini’ye ne yaptım diye düşünürken bu deli kızın ailesine neler anlattığını öğrenmeye çalışır. O sırada Maan ve Geet içeriye girer. Tej önce Geet’e sonra akşama kadar ortalıkta olmayan Balwint’i sorguya çeker. Onların sorgusu bitince Dev’e gelir sıra ve ona da Maan diye hitap eder. Ne Maan ne de Geet o Maan demez. Dev karşı taraftan beklediği yardımı göremeyince aklına Adi’nin dağılmış suratı gelir.

Araya Tej’in karısı Pami girer ve bu konuyu karı kocanın kendi arasında halletmesi gerektiğini söyler. Pami kızarken teyze bu durumun daha uygun olacağını söyler. Maan bir kez daha Dev’e gıcık olur. Tam her şeyi halledecekken yine durduk yere ortaya çıkmış her şeyi mahvetmiştir.

Geet’e Dev ile yalnız kalınca o da ona kızmaya başlar. Her şey arapsaçına dönmüştür. Odaya gizlice Maan da gelir ve iki dakika Geet’den ayrı kalamadığı için sarılırlar. Dev ikiliye Nandini meselesini anlatır. Dev’in eve gelmesi tamamen bilmeden olmuştur. Maan şu an herkese her şeyi anlatıp gidebileceklerini söylerken bir yandan da buradaki insanların Geet’e değer verdiğini böyle giderse herkesi üzeceğini düşündüğünden Maan kendisinin nasıl biri olduğunu kanıtlamadan gitmeyeceklerini açıklar.

Geet son kararını evdekilere açıklar. Kendisi Maan’a bir şans vereceğini ama bunu aile üyelerinin uygu görmesi halinde yapacağını söyler. Geet ve Maan’ın yani Dev’in 1 aylık süreleri vardır.

Bu arada Nandini ise sürekli Dev’in peşinde Dev’in yaptığı her hareketi yanlış anlıyordur.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.