Yaralı Kalbim 63. Bölüm 8 Nisan Perşembe izle | Yaralı Kalbim 63. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 63. Bölüm 8 Nisan Perşembe izle | Yaralı Kalbim 63. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 63. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 63. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 63. bölüm özeti

 Jugnu Amca Balwant’ın Maan Sing Khurana olduğunu kanıtlayan video kaydını gösterecek. Gerçekler ortaya çıkacak! Detaylar Yaralı Kalbim 63. bölüm özeti içerisinde sizleri bekliyor. Dev’in düşüncelere dalması ile başlar. Dev’in aklında ve fikrinde Nandini vardır. Onunla yaşadığı bir kaç gün sonunda artık aşk olduğunu anlar. Bu sırada evin hizmetçisi Dev’e yemek getirir. Hizmetçi çok işi olduğunu, akşama Nandini’ye görücü geleceğini söyler. Dev şok olur. Henüz yeni bulduğu aşkını elde etmeden kaybetmek istemez. Dev Nandini’ye onu sevdiğini söylemek istese de herkes kendisini Maan Sing Khurana olarak bildiği için yapamaz. Eğer gerçekleri söylerse abisi Maan ile Geet’in aşkı tehlikeye gireceğini çok iyi bilir. Dev’in hal ve tavırlarında gariplik hisseden Maan Dev’e ne olduğunu sorar. Dev bir arada Maan’a gerçekleri söylemek, Nandini’den hoşlandığını söylemek istese de görücülerin gelmesi ile vaz geçer. Görücüler gelir. Karşılıklı selamlaşmadan sonra erkek tarafı Nandini’yi gördüklerini ve çok beğendikleri, kız ile oğlanın konuşup karar vermelerini ister. Nandini ile Dhaman bahçede de hayat da ve aşka dair kısa bir konuşma yaptıktan sonra Nandini Dhaman’ın sözlerinden etkilenir. Dev Dhaman’ı durdurup evin eniştesi olduğunu, önemli şeyler söyleyeceğini dile getirir. Nandini hakkında o bölgede hoş görülmeyen kötü şeyler söyler. Dhaman şok olur. Bir anda kararı değişir. Bu konuşmayı Geet duyar. Damat ailesinin yanına gitmeden önce az önce konuştuğu kişi eşi olduğunu ve şaka yaptığını söyleyip damadı ikna eder. Sonra Dev’in yanına gelip neden böyle yaptığını sorar. Dev de Nandini’ye aşık olduğunu açıklar. Görücülerin yanına damat adayı gelir. Nandini’yi beğendiğini açıklar. Sonrasında Nandini gelir. Damat adayından hoşlandığını dile getirince her ikisinin söz tatlısı yenir. Dev ise adeta yıkılır. Maan Dev’in odasına gizlice gidip neden üzgün olduğunu sorar. Dev de her şeyi anlatır. Nandini’yi sevdiğini söyler. Maan bunun üzerine gece gizlice Geet’in odasına gider. Bir şey yapmaları gerektiğini söyler. Bu sırada içeri Dev gelir. Hiç bir şey yapmamalarını, kız ile oğlan birbirlerini beğendiğini, artık her şeyin geç olduğunu söyler. Maan kardeşi Dev’e 24 saat vermesini, 24 saat sonra Maan olduğunu herkese açıklayacağını söyler. Geet ile Maan gece gizlice buluştukları anda Jugnu amca Geet ile Maan’ın resmini çeker. Ertesi gün çok önemli bir şey söyleyeceğini ama ne söyleyeceğini unuttuğunu söyler. Biji ve Tej erkek tarafını ziyaret gider. Geet odasında Maan ile evlendikleri anda çekilen resme bakar. Bu sırada Nandini içeri girince resmi sakladığı sırada bardak yere düşer ve kırılır. Geet kırılan cam parçalarını toplamak isterken elini keser. Pamm Geet’in eline pansuman yapmak için mutfağa götürdüğünde Nandini Geet ile Maan’ın resmini görür. Artık Nandini gerçeği öğrenmiştir.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.