Yaralı Kalbim 64. Bölüm 9 Nisan Perşembe izle | Yaralı Kalbim 64. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 64. Bölüm 9 Nisan Perşembe izle | Yaralı Kalbim 64. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 64. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 64. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 64. bölüm özeti

Maan gerçeklerin açığa çıkmasıyla evden atılmış daha sonra Geet’den ayrı kalmamak için evi satın almış ve kendi iradesiyle yerleşmişti. Bu arada evin içinde Geet ve Maan gizli gizli buluşmaya devam eder. Yani Maan’ın evin sahbi olması ilişkilerini değiştirmemiş aksine mıymıylıklar devam etmektedir. Lucy’i Pretto’ya aşkını ilan etmeye karar vermiştir. Pretto da heyecanlı bir şekilde Lucky’i beklemektedir. Lucky itiraf edemeden sarhoş dayı onları görmüştür. Teyze de evde her zamanki terörünü estirir ve Lucky’i arıyordur. Dayı Lucky’nin yerini hemen ona gambazlar. Lucky ise bir türlü itiraf edememiş saçma saçma hareketler yapıyorlardır. Gizli gizli Geet ve Maan da onları izler. Lucky’i itiraf edeceği sırada annesi gelir ve hemen bağırmaya başlar.

Aşkını itiraf etmesi için Maan Lucky’i zorlamıştır bu yüzden de kendini suçlu hissedip teyzeye durumu açıklamak ister. Ama bu mümkün değildir. Teyze ona da bağırır.

Son yaşanan olaylardan sonra dayı her şeyi yanlış anlayıp evde kızlarla konuşurken Lucky’nin intihar edeceği söylentisini yayar. Bu Maan’ı kulağına kadar gider. Maan yine kendi suçu gibi hissedip hemen Lucky’i bulup onu sövmeye başlar. Lucky ile konuştuktan sonra tüm bunların yanlış anlaşılma olduğunu anlar.

Kızlar ise soluğu teyzenin yanında alıp ona Lucky’nin intihar edeceğini söyler. Kadın telaşlanır ve hemen oğlunu bulmaya giderler. Ama Lucky karşılarına çıkar. Konuşmanın en hararetli yerine hizmetçi kız gelip Pretto’nun evlendirildiğini söyler. Lucky’nin hayalleri suya düşer. Annesi ise sevinir. Lucky daha aşkını itiraf edemeden Pretto başkasıyla evlendirilmiştir.

Lucky Pretto’yu düşünürken duygusal bir boşluğa düşmüştür. Yanına Pretto gelir. Lucky ona darılmış ve hemen başkasıyla evlendiği için kızmıştır. Pretto ise böyle konularda kendisinin değil ailesinin söz sahibi olduğunu söyler. Bu ikili konuşurken dayı yine onları fotoğraflar.

Pretto evde ve damat tarafıyla birlikteyken Geet gelir ve Pretto ile Lucky’nin birbirini sevdiğini bu yüzden bu düğüne engel olmak istediğini söyler. Damadın ise Pretto’nun başkasını sevmesi umrunda değilmiş gibi Lucky’i güreşe davet eder. Eğer kim kazanırsa Pretto ile o evlenecektir. Tabi hala Pretto’ya fikrini soran yok.

Geet kimseye danışmadan yaptığı bu davranışı Lucky ve Maan’a açıklar. Maan kendisine danışması gerektiğini savunurken Lucky de yenileceğini çoktan kabullenmiştir. Maan ipleri eline alır ve Lucky’e dersler vermeye başlar.

Ertesi gün güreş vardır ve teyzenin oğluna iş veresi tutar. Maan Lucky’i güreşe götüreceğinden Lucky’nin yapması gereken işi de Dev’e verir. Dev yol iz bilmediğini söylerken yanına Nandini’yi verirler.

Güreş vakti gelir. İki yiğit er meydanına çıkar. Tabi ki ilk başta Lucky yenilecek axılar içinde kıvranıp bağıracak Pretto gözyaşlarıyla olanları izleyecek. Sonra Maan konumasıyla Lucky’i etkileyecek ve bir mucize olup Lucky yeniden ayağa kalkıp bu yarışı kazanacaktır.

Dev ise Nandini ile olan yolculuğuna çıkmıştır. Yemek yemek için yolda dururlar. Dev de abisi gibi bu tarz yerlerde hiç bulunmamıştır. Nandini onun bu haline gülüyordur. Nandini’yi Daman arar. Delhi’ye doğru gittiğinden bahseder. Dev de onların telefon konuşmalarını dinlememek için kalkar. Tesadüf arabayla geçen Daman’ı görür ve Nandini’ye yalan söylediğini öğrenir.

Lucky yarışı kazanmış ve Maan da ona sarılıp tebrik eder. Teyze burayı da bulmuş ve suç üstü yapar gibi herkesi basmıştır. Bir güzel herkesi azarlar. Oğluna Maan’ın aklına uymasına kızar. Lucky de Pretto’nun elini tutar ve onunla evlenmek istediğini söyler. Lucky bir nevi evi terk ettiği imasında bulunur.

Maan Lucky’e kendi şirketinde iş vereceğini de söyler. Pretto’nun babasıyla oturup bu durumu kutlarlar. Geet gelip Lucky’e laf sokup boş boş konuşur. Annesinin rızasını alması gerektiğini vurgular. Kızın babası da bir sene bekleyeceği sözünü verir. Hem Geet hem Lucky giden zamana aldırmadan teyzenin inadını kırmak için uğraşacaklar.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.