Yaralı Kalbim 69. Bölüm 14 Nisan Çarşamba izle | Yaralı Kalbim 69. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 69. Bölüm 14 Nisan Çarşamba izle | Yaralı Kalbim 69. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 69. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 69. bölüm özeti

Dev ve Maan’ın annesi çıkagelmiş ve ortalığı hallaç pamuğuna çevirmişti. İnsan durup Maan acaba bu kadının üvey oğlu mu demekten kendini alıkoyamıyor. Kadın Dev için nerdeyse ölürken, Maan ise sanki düşmanı gibi davranıp çocuğunun arkasından kuyusunu kazar. Dev annesiyle yüzleşir. Gerçekleri Adi’den öğrenen Dev annesine neden bu kadar acımasız olduğunu sorar. Annesi her şeyi senin için yaptım der. Dev annesinin kendisine dokumasına dahi izin vermez. Dev abisiyle arasından bir sorununun olmadığını yaptığı onca kötülüğe rağmen Geet ile birlikte affettiklerini anlatır. Kadın gözyaşları içerisinde özür diler. Hatasının farkına vardığını Maan’ın bulup ondan özür dileceğini söyler.

Tabi bunlar timsah gözyaşlarıdır. Kadının kimseden özür dilemeye niyeti olmadığı gibi şirketi de kimseye vermez. Bu davranış şekli yalnızca Dev’in gözünü boyamak içindir.

Dev ve Geet ise iş bulma sıkıntısı harici araları gayet iyidir. İkisi birlik olup sıkıntıların üstesinden gelmeyi hedeflemiştirler. Maan iş görüşmelerine başlayacaktır. Gittiği yerlerde çok bekletilir hatta kale alınmıyordur. Bunlar Maan Singh Kurana’nın hoşuna gitmeyen hareketlerdir.

Evdekilerde Maan ve Geet’in peşine düşmüşlerdir. Bir yandan Adi diğer yandan Dev,Lucky Nandini her yerde onları arıyor bir iz bulmaya çalışıyorlardır. Geet ve Maan’da resmen sırra kadem basmıştır. Maan’ın da büyükannesine ne kadar değer verdiğini görmüş oluyoruz. Büyükannesini Adi’nin göz kulak olmasını isteyip yeni hayatına hızlı bir giriş yaptı.

Dev’in annesi ise her gelen habere kulak kabartır. Olup biten her şeyi takip eder. Maan görüşmeye başladığında ona yöneltilen sorulardan biriside iş tecrübesini olup olmadığıdır. Maan bu konuda konuşmak istemez ve iş tecrübesinin olmadığını söyler. Patron deneyim aradığını söyleyerek Maan’ı yollar. Maan ise dışarıda proje hakkında konuşan kişilerin yanında birkaç bilgi verince patron etkilenir ve ertesi gün gelip işe başlamasını ister.

Geet ise iki tane yaramaz çocuk ve annesiyle tanışmıştır. Çocukların okula gidemediğini öğrenince çocuklara öğretmenlik yapmaya karar verir. Maan ise iş bulduğu için eve içi rahat döner. Geet’in öğretmenlik yaptığını gören Maan biraz ona sataşır.

Nandini ise Dev’e destek olmaya çalışır. Dev çok üzgündür ve yemekten içmekten kesilir. Kenafir gözlü anneyse bu ikiliyi yan yana görmeye dayanamaz. Dev’in aklını yıkadıklarını düşünüp onları bir an önce yollamanın yollarını arar.

Maan ertesi gün işe gidince onunla çalışmakta vazgeçmek istediklerini söylerler. Maan delirir insanla dalga mı geçiyorsunuz diye çıkışır. Tabi bununda arkasında annesi çıkar. Çocuğuyla resmen oyun oynar. Maan ise yolda bir iş ilanı görür. Geet ile olan konuşmalarını hayal edip o hayallerden destek alırcasına inşaat işinde çalışmaya başlar. Akşam Geet Maan’ın yaralı ellerini görünce üzülür. Maan ise parasını uzatır.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.