Yaralı Kalbim 70. Bölüm 15 Nisan Perşembe izle | Yaralı Kalbim 70. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 70. Bölüm 15 Nisan Perşembe izle | Yaralı Kalbim 70. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 70. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 70. bölüm özeti

Pammi, Dev’e gerçek yüzünü göstermek yerine timsah gözyaşlarını göstermişti. Herkesin arkasından oyunlar çevirmeye devam eder. Ama bu bölüm her şey ortaya çıkacak ve Pammi’nin varlığı çok uzun sürmeyecek! Lucky ve Pammi ayrı ayrı ama aynı anlarda hastanededir. Bu işin çözülmesindeki ilk ipucunu Lucky yakalayacaktır. Lucky gizlice Pammi’nin doktorla konuşmalarına şahit olur. Büyükanneye gizlice ilaç veriyor ve devamlı uyutulmasını sağlamıştır. Pammi kendi adamına Maan’ın yerini de söyler şirketin üzerine geçmesi için gerekli imzaları attırmasını söyler.

Lucky duyduklarına inanamaz ve hemen Dev’e ulaşmaya çalışır. Dev ise annesinin yönlendirmeleriyle Maan’ı yanlış yerde arıyordur. Adi Lcky’nin aradığını öğrenince onunla konuşur ve Adi tüm gerçeği öğrenip şoke olur. Bu arada Maan’ın yerini de öğrenen Adi yola koyulur.

Adi Maan’ı bulunca kaybolmuş çoccuğunu bulmuş gibi sevinçten boynuna atlar. Adi tm gerçeği anlatır. Annesinin büyükanneye yaptıklarını anlatır. Maan küplere biner. Bu ana kadar her şey susmuş ve katlanmıştır lakin söz konusu büyükanne olunca işler değişir. Maan hastaneye koşar ve Adi’den Geet’i alıp gelmesini ister.

Maan hastaneye giderken annesi yolda önünü çevirir. Kadın sanki düşmanına bakar gibi pis pis sırıtır. Maan ise artık annesi için hiçbir şey yapmayacağını onun için bir yabancı olduğunu söyler. Aklından geçen hiçbir belgeyi imzalatamayacağını da ekler. Kadın ise adamına işaret çakıp Maan’ın kafasına demir sopayla vurdurur. Ruh hastası kadının oğluna gram acıması yoktur.

Geet ise toparlanırken sindirunu düşürür ve bu onların geleneklerine göre kötüye işarettir. Hemen aklına kötü kötü şeyler gelir. Lucky ve Nandini olan biten her şeyi sonunda Dev’e anlatmayı başarabilmiştir. Dev de polisleri alarak doğruca hastanenin yolunu tutarlar. Doktor yakalanır vahim durumu inkar etse de tutuklanır. Dev büyükannesinin olduğu odaya girip ona seslenir. Büyükanne sonunda gözlerini açar. Aynı zamanda Geet de gelir ve büyükanneye sarılır. Büyükanne sonunda Geet’ine kavuşmuştur. Akıllarda kalan tek soru ise şimdi Maan nerededir?

Maan vahim bir haldedir. Kafasına aldığı darbenin etkisiyle baygındır. Kadın adamlara Maan’ı dövmelerini ister. Maan gözlerini açmıyordur. Son aldığı habere göre şirket Geet’in üzerinedir ve boşu boşuna Maan’ın uyanmasını bekliyordur.

Büyükanne eve çıkartılmıştır ama o da hala Maan’ı soruyordur. Lucky Dev ve Adi Maan hakkında konuşmaya başlarlar. En doğu karar polise haber vermek olduğuna karar verirler.

Pammi Geet’i arar ve kısacası tehdit eder. Maan’ın yanında olduğunu ve kimseye haber vermeden dediği yere gelmesini ister. Geet evden çıkarken onu Dev görüp takip eder.Maan ise uyanmış ve hemen oradan kaçmıştır. Maan’ın dermanı olmadığı gibi sanjki bilinçsizce yürüyor gibi bir havası vardır. O kadar dalgın yürür ki birde araba çarpar. Adamın biri onu hastaneye götürmek yerine tapınağa götürür.

Pammi Geet’i tehdit edip onda belgeleri imzalamasını ister. Geet paraya değer vermediğini bir an önce Maan’ı görmek istediğini söyler. Pammi belgeleri alıp giderken Geet koluna yapışır ve cevabını alana kadar aynı soruyu tekrarlar. Pami dengesini kaybedip yere düşer ve çantasındaki silah düşer. Pammi silahını Geet’e yöneltir. Geet korkmaz ve aynı soruları sormaya devam eder. Pammi silahını ateşlediğinde Dev Geet’İn önüne atlar ve omzundan yaralanır. Pammi Dev’i yaraladığı için şok geçirir. Dev ondan nefret ettiğini ve annesi olmadığını haykırır. Bu arada polislerde gelip Pammi’yi götürür. Neyseki bu mesele fazla uzamamış gibi görünüyor. Hanımefendiyi kefaletle çıkarıp tekrar başlarına bela olmazsa ortalık şimdi sakinledi gibi diyebiliriz.

Lucky ve Geet de geri dönerken Geet durmadan ağlar ve Maanı sorar. Oradan tapınakta dururlar ve Maan’ı görürler. Şimdi herke hastanede toplanmıştır. Dev’in durumu iyiyken Maan’ın uyanması beklenir.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum