Yaralı Kalbim 78. Bölüm 23 Nisan Cuma izle | Yaralı Kalbim 78. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 78. Bölüm 23 Nisan Cuma izle | Yaralı Kalbim 78. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kilitleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 78. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 78. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Yaralı Kalbim 78. bölüm özeti

Maan Geet ile ilgili bir şey hatırlamadığı için aynı zamanda ona karşı hiçbir şey hissetmediğini dile getirmişti. Geet bu yüzden Maan’ın elinden orucunu açmazsa aç kalacağını söyler ve sonunda da bayılır. İşi inada bindiren Maan’a büyükanne çok kızar. Bu yüzden Geet orucunu açana kadar o da hiçbir şey yiyip içmeyecektir. Geet büyükannenin aç durduğunu öğrenince kendisi durumu alttan alır ve elinde tepsisiyle Maan’ın yanına gider. Maan beklenmedik geliş karşısında artık o da alttan alı ve bu meseleyi uzatmaz. İşin ucunda büyükannesi vardır. Maan Geet’in orucunu açar ve büyükanne de huzura erer.

Nandini bu olaydan sonra Dev’e mesaj atar ve konuşmaları gerektiğini söyler. Bu esnada telefon Naintara’nın elindedir. Bu mesaj karşısında Nandini’ye ağır suçlamalarda bulunur.

Geet odasına gitmiş ve bu olanlara üzülüyordur. Bu sefer yanına gelen Maan olur. Maan ilk defa aklı selim konuşur. Geet’den tüm yaptıkları kötü davranışlar için özür diler. Çünkü onu tanımadığını ve hiçbir şey hatırlamadığını içindeki boşluğu anlatır. Geet de ona duygularını dile getirdiği için teşekkür eder.

Ertesi sabah Nandini’den mektup vardır ve evden gittiğini yazmıştır. Bu habersiz gidiş karşısında Geet ve Dev şaşkın hem de kızgındır. Dev bu olaydan Naintara’nın parmağı olduğunu düşünür.

İş yerindekiler toplanmış Maan hakkında dedikodu yapıyorlardır. Maan uzaktan dinleyip de Geet’in hiç kimseyi uyarmamasına bozulur. Hatta Geet bile Maan hakkında konuşur ???? Konuştukları konu ise Maan’ın yaklaşa doğum günüdür. Onun için kutlama organize etmek isterler. Geet iddiaya girer ve Maan’ın böyle bir şey kabul etmeyeceğini savunur. Konuşmaları duyan Maan Geet’in inadına olumlu cevap verir. Geet bu iddia karşısında yenilse de Maan’ın böyle bir şeyi kabul etmesi onu mutlu etmiştir.

Dev ise Nandini konusu hakkında Naintara’yı sıkıştırır. Naintara bir şey yapmadığını savunur. Aynı zamanda Geet de Nandini hakkında birkaç ipucu elde eder. O sırada Naintara Geet’in yanına gelir. Naintara Nandini’yi kaçırmıştır. Karşılığında da Maan’ın mal varlığını kendi üzerine yaptırması için belgeleri imzalatmasını ister. Geet iki arada bir derede kalır. Koca evde kimseye haber veremiyordur. Telefonla arayacak olsa Naintara yanında bitiyordur.

Dev de içine doğmuş gibi Nandini’nin izini sürmeye çalışır. Arkadaşlarını arayıp soruşturur. Naintara ise bir an önce belgeleri Maan’a imzalatması için baskı yapar. Jignu dayı ortalarda dolanırken Naintara’nın çalan telefonunu açar. Karşıdaki adam Nandini’yi götürdüğünü söyler. Jignu dayı hiçbir şey anlamadan telefonu kapatır. Aynı zamanda yarım akıllı dayı Geet’in yanında Nandini’nin yerini söyler. Parçaları birleştirmek ise zaman alacaktır.

Doğum günü partisi başlamıştır. Adi işle ilgili birkaç belgeyi Geet’e verip Man’a imzalatmasını ister. Geet belgeleri değiştirip bakalım mal devretme belgelerini imzalatacak mı?

Dev elinde fotoğraf otobüs terminallerinde Nandini’yi arar. Geet sonunda Dev’i aramak aklına gelir ve Jignu dayının ağzından kaçanları Dev ile paylaşır. Geet Maan’a belgeleri imzalatır. Belgeler imzalandığında Naintara’nın yüzü gülüyordur.

Bu arada partide Geet ve Maan dans ederler.Maan gözlerini Geet’den alamaz. Aynı şekilde Geet gözleri dolu dolu Maan ile dans ediyordur. Jignu dayı Naintara’yı sıkıştırmış ona hayran olduğunu imzalı fotoğrafını almak ister. Naintara dayıdan kaçmak için imzalar ve Geet’in yanına gidip dalga geçmeye başlar ve imzalattığı belgeleri almak ister. Belgeleri aldığında çok mutlu olur. Tüm mal varlığı onun olmuştur. Geet arkasına bakmasını işaret ettiğinde tüm aile arkasında durmuş onun ne zırvaladığına bakıyorlardır. Maan sonunda mors olmuştur. İkidebir savunduğu Naintara defolun evimden diye bağırıp hepsiyle dalga geçiyordur. Değiştiğimi düşündünüz ama sadece rol yaptım der. Tabi Maan hariç kimse onun değiştiğini düşünmüyordur.

Bu arada Dev de Nandini’yi kurtarmış ve oraya getirmiştir. Dev Naintara’ya kötü haberi verir. Maan’ın mal varlığını alamayacağını söyler. Çünkü Maan zaten mal varlığını Geet’in üzerine yapmıştır. Naintara beklenmedik bu haber karşısında yıkılmıştır. Tabi şaşıran yalnızca o değildir. Tüm mal varlığımı Geet’in üzerine yapacak kadar ben ne yaşadım diyen Maan’da vardır.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.