Yaralı Kalbim 80. Bölüm 25 Nisan Pazar izle | Yaralı Kalbim 80. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 80. Bölüm 25 Nisan Pazar izle | Yaralı Kalbim 80. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kilitleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 80. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 80. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Yaralı Kalbim 80. bölüm özeti

Dev Nandini’nin Rambir ile dışarı çıkmasına bozulmuş ,Lucky ve Jugna dayıyı ayartıp Nandini ve Rambir’i takip etmeye karar vermiştiler. Geet ise odasındaki klima arızalanınca Maan’ın odasına yatmaya karar vermişti. Rambir ve Nandini masadan kalkınca ekipte kalkmıştı. Eve geldiklerinde Nandini henüz gelmemiştir. Jugna dayının işgüzarlıkları nedeniyle geç kalmışlardı.

Maan Geet odasında yatınca oda oda gezmeye başlar. Maan yatacağı zaman Jignu dayı da aynı yatağa gelip Maan’a sarılır. Maan neler olduğunu anlayamaz ve yataktan sıçrayarak kalkar. Lucky durumu toparlamaya çalışsa da dayı çoktan uyumaya başlamıştır. Maan neden kendi odasında yatmadığını da açıklayamaz ve suç bastırmaya çalışır. Daha sonrada pes etmeye karar verir.

Nandini eve döner. Dev de uzaktan ve gizlice Nandini’ye bakar. Nandini’nin elinde Rambir’in verdiği zarf vardır. Bu zarfın içinde ne olduğu ise merak konusu olmuştur.

Geet uyandığında Maan’ın koltuğa sızdığını fark eder. Yalnız Maan çok üşümüş görünüyordr. Geet hemen klimayı kapatsa da nafile. Maan çoktan soğuk kapmıştır.

Maan tüm gün hapşurmaya başlar. Dev gelir ve neler olduğunu sorar. Geet de gizlice onları izliyordur. Geet pişman olmuştur. Şimdi Maan’ı iyileştirmek için bir şeyler yapmalıdır. Ayrıca büyükanne Maan’ı aramış ve ondan mutlaka yapmasını istediği bir törenden bahseder. Maan büyükannesini kırmamak için kabul eder ve tüm organizasyonla kendisi ilgilenmek ister.

Geet içecek hazırlamıştır ve zorla Maan’a içirmeye çalışır. Hatta bunu Maan’ın burnunu tıkayarak yapar. Nandini ise telefonda çok mutlu şekilde Rambir ile konuşuyordur. Dev ikisinin bu denli gülüşerek ne konuştuğunu merak eder. Dev Nandini’yi izlerken yakalar. Durumu toparlamak için Dev işle ilgili konuşmak istediğini söyler. Nandini hemen Rambir ile olan programını iptal eder ve Dev ile ofise gideceğini söyler. Dev bu hareketten etkilenir ve az da olsa kendine güveni gelir. Dev’i iş yerinde bir sürpriz bekler. Rambir oraya da gelip Nandini’ye sarılır. Tüm kızlar Rambir’e hayran kalmıştır.

Maan Geet’den saklamasını istediği o dosyayı getirmesini ister. Geet dosyanın yerini hatırlamıyordur. Çükü o sırada Maan’a kızgın olduğu için dosyayı gelişi güzel fırlatıp atmıştır. Evin hizmetlisine sorunca onu attığını söyler. Şimdi Geet köşe bucak Maan’dan saklanıyordur. Maan’ın karşısına çıkmaz hatta banyoya bile saklanır.

Geet dostu Adi’den yardım ister. Adi gerekli belgeleri ayarlamaya çalışır. Dev bile Geet’in pes etmemesine şaşırır ve Nandini’ye açılma konusunda ondan feyz alır. Geet Maan’ı oyalayabildiği kadar oyalar. Bu arada evdeki törenlerde başlamıştır. Geet bu törende de Maan ile kovalamaca oynar. Yalnız Maan Geet’in dosyayı kaybettiğini anlamış ama ses çıkarmıyordur. Geet Maan sor sormasın diye kandille elini bile yakar. Bakalım Maan’ın tepkisi nasıl olacak?


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.