Yaralı Kalbim 85. Bölüm 30 Nisan Cuma izle | Yaralı Kalbim 85. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 85. Bölüm 30 Nisan Cuma izle | Yaralı Kalbim 85. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kilitleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 85. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Yaralı Kalbim 85. bölüm özeti

Geet ve Maan ise iş seyahatine çıkmışlardı ve yolda arabaları her zamanki gibi bozulmuştu. Telefonun çekmediği bu yerde bakalım Geet ve Maan’ın başına neler gelecek? Geet ve Maan yolda otostop çekmeyi denerler ama kimse durmaz. Geet’in otostopuna kamyoncular durarak karşılık verir. Maan istemese de Geet’in ısrarıyla araba kamyona bağlanır ve kamyon arabayı çekerek ilerlemiş olurlar. Yanız Geet neden kamyona biniyor anlamış değiliz.

Nandini’nin sunumu başarılı bulunmuş ve işide kapmıştı. Fakat dosyalara bakan Nandini bütçe fiyatının değiştiğini fark eder.

Pretto ise Lucky’in davranışları karşısında ağlamaya başlar. Sürekli yeme içmesine takılmış ve zayıflaması gerektiği yönündeki telkinlerden çok sıkılmıştır. Lucky’nin artık kendisini sevmediğini düşünür.

Geet de kamyonun arkasına oturmuş Maan’a bakarak komiklikler yapmaya çalışır. Maan güneş gözlüğünü takıp sana bakmıyorum havası sergileyince Geet de kulaklığını takıp şarkı dinlemeye başlar. O sırada arabayı çeken ip çözülür. Maan kornaya da bassa bağırsa da Geet’e sesini duyuramaz.

Geet gözlerini açtığında bomboş bir yolla karşılaşır. Ne Maan vardır ne de arabası. Hemen şoförlere seslenir durmalarını ister. Geet ağlamaya başlar. Geri dönüp Maan’ı bulmaları gerektiğini söyler. Adamlar ise teslim etmeleri gereken malları olduğunu bunun mümkün olamayacağını söyler.

Maan da yollara düşmüş yürüyerek ilerlemeye başlamıştır. Yolda geçen bir motosikletçiyi durdurup motorunu satın alır. Kamyoncuların ise aklına bir fikir gelir. Geet’in zengin olduğunu anlamışlar ve tenha bir yerde onu soymaya karar vermişlerdir. Geet’e de onu ilerdeki bir otele bırakacaklarını söyler.

Geet yolda bir patikaya geldiklerini ve adamların kötü niyetini sezmeye başlar ve kamyondan atlayarak kaçmaya başlar. Yalnız adamlar onu hemen yakalar ve elini kolunu bağlar. Geet yolda iz bırakmak için arabadaki samanları atar ve kendi şalını da fırlatır.Maan yolda bu ipuçlarını yakalar.

Dev ve Lucky tarafındaysa onlarda eşlerine gösterdikleri iyi niyet sonrasında onların tepkileriyle karşılaşmalarına anlam verememişlerdir. İkisi böyle dertleşirken dertleşmenin gazını artırıp kızların arkasından atıp tutmaya başlarlar. Nandini ve Pretto ise ordadır ve her konuşulan duymuşlardır.

Nandini yine Dev’in iyi niyetini anlamış ve elinde çiçeklerle gelmiştir. Dev’in bu konuşmalarından sonra çiçeği fırlatıp suratına atar. Aynı şekide Lucky de Pretto tarafından yakalandığının farkındadır.

Geet’i kaçıran adamlar arabayı tehna bir yere çekince Geet’in takılarını almaya başlarlar. O sırada Maan gelir ve Geet’i kurtarır. Bu çok da kolay olmaz. Adamlar Maan’ı yaralar.

Geet Maan’ın yaralarını şalıyla sarar. Motora bineceklerinde bu motorda bozulur. En sonunda kamyona binmek zorunda kalırlar. Maan yaralarından dolayı bayılacakken Geet kamyonu kullanmaya başlar. Bir köye girip kalacak yer bulurlar. Ayrıca çiftimiz bu köyde romantik anlarda yaşayacaklardır.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.