Yaralı Kalbim 87. Bölüm 2 Mayıs izle | Yaralı Kalbim 87. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 87. Bölüm 2 Mayıs izle | Yaralı Kalbim 87. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kilitleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 87. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 87. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Yaralı Kalbim 87. bölüm özeti

Geet ve Maan çiftleri barıştırmak için yeni oyunlar oynuyorlardı. İki tarafta birbirlerinin haline üzülüp gizlice yardım etmeye çalışırlar. Sonunda yine yanlış anlaşılmalar baş gösterir. Geet mutfağa gitmiş, Lucky ve Dev’in duyacağı şekilde Adi ile telefonda konuşuyor numarası yapar. Buradaki amacı kızların eşlerini çok düşünüp üzüldüklerini perişan olduklarını durmadan onları düşündüğünü duyurmaya çalışır. Lucky ve Dev, Geet’in konuşmasına kulak kesilir. Kızların bu denli üzüntülü olduklarına şaşırırlar. Diğer yandan Geet sunuma ayran döküldüğünü kızların çok zor duruma düştüğünü anlatır.

Dev ve Lucky hemen Geet’in yanına gidip neler olduğunu sorar. Geet çaktırmadan hemen nereden duyduklarını sorar. Geet durumu anlatınca erkeklerin yelkenleri suya iner.

Diğer yandan da Maan aynı planı kızlara uygulamaya koyulur. Nandini ve Pretto’nun duyacağı şekilde kapıda dayıyla konuşarak durumu anlatır. Nandini ve Pretto da aynı şekilde yelkenleri suya indirir. Erkeklerin bu denli zor duruma düşmesi onları endişelendirmiştir.

Geet ve Maan odalarında buluşurlar. Planın başarılı şekilde ilerlediğini konuşurlar. Şimdi sırada nabız ölçmek vardır. Maan erkeklerin, Geet de kızların yanına giderek onları yoklar. Önce Pretto çaktırmadan mutfağa gider, Lucky de üstünü kirleterek Pretto’nun odasına bakmaya gider. Aynı şekilde Dev ve Nandini de yer değiştirir.

Şimdi kızlar mutfakta yemek hazırlıyor, erkeklerde oda da sunum dosyasını hazırlarlar. Geet planın başarıyla tamamladığını görür. Lucky de kapıda nöbet tutar. Tabi bu esnada Jugna dayıya rastlar. Dayı daha sonra yarım aklıya Lucky ifşa edecektir.

Taraflar işlerini bitirince yerlerine geri döner. Döndüklerinde ise kendi işlerinin de hazır olduğunu görür. Maan yemekleri kendi hazırladığını söyler, Geet de cdyi kurtardığını açıklar. Böylece iki tarafta rahat bir nefes alır.

Misafirler gelir. Nandini ve Geet sunumu başarıyla yapar. Erkekler bir yandan da kızların aldığı övgüyle gururlanır. Daha sonra yemeğe geçilir. Erkekler sofrayı kurar. Yemeklerde misafirler tarafından çok beğenilir. İki tarafta bu misafir olayını birbirleri sayesinde başarıyla atlatmışlardır.

Misafirler gidince herkes bir aradadır. Ortam yumuşayacak gibi olunca Jugna dayı ortalığı karıştırır. Daha sonra yine kaos ortamına dönen havayı Geet sunumu erkeleri hazırladığını söyleyince Nandini yumuşamak yerine kafası atar. Erkekler yine olayı bizim sayemizdeye getirince ortam yine gerilir ve kavgayla sonlanır.

Geet ve Maan ise kaçamak yaparak terasta buluşup hasret giderirler. Ertesi gün ofis görüşmeye işçilerin sendika başkanı gelir. Konuşacak muhattap bulamaz görevli onu eve yönlendirir. Evde de Dev ve Lucky temizlik yapıyordur. Bir hayli yorgun olan bu ikili gelen adamın da kendilerini evin hizmetçi sanmasıyla tekrar ofise yollayıp Nandini’nin başına sarmak ister.

Adam bir oraya bir buraya derken o da burnundan solar. Kızların ofisine bodoslama dalar. Nandini adamın böyle dalmasına aynı zamanda saygısız konuşmasına dayanamaz. Adam kadınlarla konuşmayacağını şirketin yöneticileriyle konuşmak istediğini vurgular. Geet adamı saygılı konuşması gerektiği yönünde ısrarcı davransa da Nandini dayanamayıp adama tokadı geçirir. Pretto da adamın parmağını yamultur.

Kızlar ofiste kavgaya tutuşmuşken erkeklerde mutfakta yemek yapmaya çalışıyordur. Bu durumdan bir hayli sıkılmış mızmızlanıyorlardır.

Nandini’nin tokat attığı sendika başkanı odaya tekrar girip kızları tehdit etmeye başlar. Ya kendisinden özür dileyeceklerdir ya da tüm işçileri üzerlerine sarıp şirketi kapattıracaktır. Kızlar bir anda ne yapacaklarını bilemezler. İşler sarpa sarmıştır. Nandini özür dilemekten yana olsa da Geet buna karşı çıkar ve bir yolunu bulacaklarını söyler.

Adi ise durumdan haberdar olmuş hemen Dev’i arayıp ona son yaşanan gelişmeleri anlatır. Dev ve Lucky kızlara yardım etmeleri gerektiğini konuşur. Kızlar ise bu durumu erkeklerle paylaşmayacaklarını bir yolunu bulup halledeceklerinde karar kılarlar.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.